Don't Miss

Pe ce criterii se cumpara o geanta de dama?

By on mai 27, 2016
geanta

De-a lungul activitatii noastre de productie si comert a gentilor de dama am observat ca posetele, gentile de dama in general starnesc adevarate pasiuni. Exista persoane care le cumpara ca pe o necesitate dar in acelasi timp, cele mai multe persoane le cumpara ca pe adevarate bijuterii. Grija la detalii este foarte mare, pasiunea pentru micile detalii estetice facand de multe ori ca o vanzare sa se realizeze pentru ca un singur element raspunde dorintei clientei sau, invers, vanzarea sa nu se realizeze exact pentru ca un anume detaliu minor nu corespunde.

Am observat de asemenea ca vanzarea gentilor de dama nu se face pe considerente practice, dupa cum am spus. Putine cliente cumpara genti pentru ca au nevoie de ele. Nevoia in sine nu mai este atat de importanta pentru ca o femeie are oricum in medie 7 pana la 9 genti, deci…destule. Ceea ce face ca o geanta sa fie cumparata este aspectul estetic de obicei, culoarea, faptul ca o geanta se asorteaza in mod fericit cu alte accesorii.

Acesta din urma este cel mai important criteriu pe care se bazeaza doamnele in momentul achizitionatrii unei genti, anume culoarea gentii, daca aceasta se asorteaza cu pantofii. Am observat cu urmire ca de multe ori clientele sunt dispuse sa accepte schimbarea modelului gentii dorite intial, acceptand propuneri care nu se apropie nici macar un pic de modelul initial, atata timp cat au culoarea dorita. Doamna doreste o poseta rosie? Stiti, nu avem din cele mari, de umar, avem din cele mici de mana. Bun, e rosie? Este. OK, o iau!

De multe ori primim fotografii cu o anume pereche de pantofi, clientele intrebandu-ne daca putem sa realizam geanta pe culoarea pantofilor, fiindu-le mult mai usor sa ne arate perechea respectiva de pantofi decat sa identifice culoarea in magazin.

Ca o concluzie, putem spune ca principalul motiv pentru care o doamna cumpara o geanta este nevoia de asortare cu alte accesorii, in dorinta de a arata cat mai bine, cat mai eleganta, dorinta pana la urma absolut normala!

About Diana Sandu