Don't Miss

Patru terapii utile pentru un nou inceput de an

By on ianuarie 15, 2018
Terapii

Rezolutiile obisnuite de Anul Nou se concentreaza asupra sanatatii fizice, dar este important sa nu uitati de sanatatea mintala. Gaseste-tiva echilibrul cu exercitii care imperecheaza tehnici de relaxare cu antrenamente de mare intensitate.

Fitness pe muzica

Terapie si un antrenament intr-un singur exercitiu. Acest exercitiu va permite sa eliberati emotii in timp ce ardeti o cantitate de calorii. Fanii au vazut deja beneficiile. Greutatile adauga intensitate antrenamentului, in timp ce muzica ajuta la eliberarea oricaror stresuri pe care le aveti, cuplul devenind imperecherea perfecta a sanatatii mentale si fizice.

Meditatia transcendentala

Faceti un pas inapoi de la miscarea constanta din viata voastra cu meditatie transcendentala. Aceasta forma de meditatie permite corpului tau sa intre intr-o stare de relaxare totala, dar spre deosebire de alte forme de meditatie, meditatia transcendentala nu implica concentrare, control sau instruire. Aceasta forma de meditatie se concentreaza pe creativitate si pe rezultate spontane. Acest exercitiu minutios a descoperit ca reduce tensiunea arteriala crescuta, colesterolul si riscul de accident vascular cerebral si infarct miocardic. Aceasta activitate functioneaza utilizand propria zicala, respectiv o fraza pe care o tot repetati. De exemplu, „Munca grea se plateste” sau „Poti sa o faci”.

Deci, ce mai astepti?

Lupta cu sabia samurai

Nu lasa arma sa te sperie. Instruirea v-ar putea imbunatati atentia. Da, intr-adevar. Aceasta practica functioneaza prin imperecherea meditatiei intense cu formarea fizica a fortei fizice. Pentru a reusi in lupta, samuraii trebuiau sa ramana concentrati. Cand te antrenezi ca un samurai, vei intra intr-o forma fizica grozava in timp ce iti vei imbunatati concentrarea si mintea. Puteti lua aceste cursuri la sali de sport sau cu o companie de arte martiale.

Scufundarile 

In timpul terapiei veti fi scufundati intr-un bazin de apa sarata. Relaxati-va pentru a elimina stimulii care v-ar putea distrage de la meditatie. Urmata de yoga, aceasta tehnica ajuta la eliminarea durerii articulare, scuteste stresul si este benefica pentru par, piele si unghii. Beneficiile terapiei includ cresterea productivitatii, creativitatea, inteligenta emotionala si chiar performanta atletica.

About Diana Sandu