Don't Miss

Parfumuri potrivite pentru feminine puternice

By on august 21, 2018

Este binecunoscut faptul ca, pe langa coafura si stilul de imbracaminte, alegerea unui parfum vorbeste foarte bine despre personalitatea unei femei. In acest sens, in general este indicat sa ne alegem acele parfumuri cu o compozitie care sa vorbeasca despre noi intr-o maniera subtila, dar reprezentativa. Sa stim cat sa dezvaluim (exact ca in cazul machiajului si a stilului vestimentar).

Feminitatea este un subiect versatil si destul de delicat in contextul in care, in prezent, apar tot mai multe presiuni care se aduc asupra acestui subiect. Dincolo de aceste presiuni, se poate sustine ca exista doua arhetipuri feminine de baza, care ar trebui sa poarte anumite parfumuri in functie de acestea.

Esenta potrivita pentru femeia pasionala si solara Parfumul Tom Ford Black Orchid

Exista anumite femei solare, facute pentru tumultul vietii, in care nu se pierd, ci doar se redescopera pe sine cu fiecare alegere. Dincolo de a fi doar rebele, nu le poti incadra in stereotipuri extreme, intre geci cu tinte si pantofi cu toc. Fiecare femeie a acestui arhetip este unica prin felul regal in care straluceste pentru sine. Ele stapanesc arta seductiei prin simplul fapt ca stiu cum sa vibreze autenticitate prin toti porii, intr-o lume dominata de aparente.

Aceste femei sunt facute pentru a purta parfumuri intense, puternice si totodata putin misterioase. In acest sens, parfumul Black Orchid de la Tom Ford este potrivit pentru toate femeile din aceasta categorie. Prin amestecul unic al notelelor de top, de mijloc si de baza acest parfum invaluie intr-o aura regala pielea femeii care il poarta.

Esenta potrivita pentru femeia indrazneata dar rezervata in acelasi timp Guerlain Mon Guerlain

Cel de-al doilea astfel de arhetip clasic al feminitatii este reprezentat de femeia puternica prin faptul ca se lasa ghidata de ratiune, dar care in acelasi timp este si indrazneata. Dincolo de privirea directa si intensa a acestor femei si de faptul ca stiu cel mai bine cand e timpul sa fie serioase si cand e timpul sa se distreze, ele ascund totusi si o latura sensibila.

Aceste caractere sunt facute tocmai pentru esentele care imbina indrazneala cu rafinamentul. In acest sens, recomandam pentru femeile care se regasesc in aceasta descriere esenta parfumului Mon Guerlain de la francize cu acelasi nume. Notele armonizeaza intr-o maniera unica pentru a crea exact acest amestec de proiectare “indrazneata”, dar rezervata, in societate.

 

About Diana Sandu