Don't Miss

Paradis Vacante de Vis va ofera un sejur de neuitat pe litoralul Marii Negre!

By on decembrie 14, 2015
paradis vacante de vis

Nu mai putin de 15 ani de experienta stau in spatele turoperatorului Paradis Vacante de Vis, unul dintre cele mai importante nume ale acestei ramuri turistice. Pofesionalismul, seriozitatea, responsabilitatea si dedicarea sunt doar cateva trasaturi ce definesc echipa „Paradis Vacante de Vis”, dar si adevaratele motive care au stat la baza castigarii unul statut privilegiat in turismul romanesc.

Titlul de „turoperatorului anului” a venit destul de repede, secventa temporala ce a celebrat aceasta distinctie fiind reprezentata de finele anului 2011. Titlul a fot acordat de una dintre cele mai importante institutii autohtone, denumita Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii. Chiar daca au trecut patru ani de atunci, Paradis vacante de vis inca se numara printre primii trei turoperatori din peisajul romanesc si intentioneaza sa ramana acolo pentru mult timp.

Cum intentioneaza echipa sa isi indeplineasca acest obiectiv? In primul rand, acestia vor continua sa isi respecte si sa isi fidelizeze clientii prin intermediul micilor artificii turistice pe care le propun acestora an de an. Un exemplu elocvent pentru vara anului 2016 aduce in prim plan oferirea celor doua vouchere gratuite la parcul Paradisland pentru orice sejur organizat pe litoralul romanesc. Acest parc de aventura este locatia ideala in care ii puteti rasfata pe micutii dumneavoastra in timpul sejurului petrecut la Malul Marii Negre, o astfel de escapada oferindu-va posibilitatea de a va bucura si de celelalte frumuseti ale statiunii Neptun.

Mai mult decat atat, turoperatorul Paradis Vacante de Vis va opta in continuare pe strategii complementare celor abordate de companiile partenere, astfel incat sa formeze cu acestea „duo-uri” irezistibile pentru turistii care doresc sa isi petreaca un sejur sau un simplu weekend in peisajul exuberant al litoralului autohton.

De asemenea, ei vor opta pentru consolidarea parteneriatelor deja existente, iar aici vorbim despre numeroasele unitati de cazare pe care „Paradis Vacante de Vis” le reprezinta, ca si agentie. Ele sunt dintre cele mai diversificate, astfel incat fiecare persoana sa reuseasca cu usurinta sa identifice printre grilele acestora de preturi tarife compatibile cu bugetul pe care il are la dispozitie. Hotelurile provin din majoritatea statiunilor aflate la mare cautare de turistii romani in perioada sezonului estival, cele mai importante fiind cele ilustrative pentru destinatiile tineresti:  Mamaia, Eforie Nord sau Vama Veche, urmate indeaproape de statiunile cu specific „familist” : Neptun, Venus, Mangalia sau Eforie Sud.

Doar prin acoperirea tuturor solicitarilor turoperatorul „Paradis Vacante de Vis” a ajuns sa se poata mandri cu un flux impresionant de turisti care au ajuns pe litoralul autohton anul trecut, cifrele ridicandu-se la pragul de 60.000 de oameni. Serviciile excelente ale acestora nu se opresc aici, ba chiar se extind si inafara granitelor mioritice, astfel : Paradis – Vacante de Vis ofera asistenta turistica de cea mai inalta calitate tuturor romanilor care doresc sa isi organizeze vacantele in strainatate, punandu-le acestora la dispozitie asigurari de calatorie accesibile, dar si bilete de avion pentru cele mai extravagante locatii.

Asadar, daca doriti sa va organizati din timp sejurul pe incantatorul litoral autohton, singura sarcina care va revine este reprezentata de alegerea statiunii preferate, urmand ca turoperatorul „Paradis Vacante de Vis” sa vina in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune pachete turistice.

 

About Diana Sandu