Don't Miss

Organizeaza o petrecere in aer liber pentru distractie garantata !

By on septembrie 17, 2015
petrecere in aer liber

Petrecerile sunt mai obisnuita solutie pentru ca d-voastra sa reusiti sa evadati din mediul monoton si sa va bucurati de o noapte in care sa uitati de serviciu, de ingrijorari, de facturi si asa mai departe. Este nemaipomenit de important ca macar la sfarsitul saptamanii sa oferim un ragaz mintii noastre si sa apreciem lucrurile simple ale vietii.

Contactul cu cei din jurul nostru e extrem de important, asadar incercati sa nu uitati sa ii apreciati pe prietenii dvoastra! Nu va afundati in job caci la un moment dat veti trai o epuizare pe care nu o veti mai putea inlatura decat cu mari eforturi.

Planuiti sa destindeti atmosfera dar nu stiti cum? Ei bine, optati sa ziceti bancuri! Glumelesunt foarte bune metode ca oricare sa fie dispus sa socializeze, asadar incercati sa adunati o multime de prieteni si planuiti o desfatare la care sa fie in principal vorba despre bancuri. In final, cui nu ii plac bancurile?

Spre exemplu, la finalul unei saptamani nu prea usoare, o noapte de vineri in care sa va reuniti majoritatea prietenilor e cea mai buna modalitate spre a scapa de monotonie. Pe langa asta, glumele cu certitudine va vor face sa nu mai tineti cont de ingrijorari si de probleme, astfel cu siguranta ar trebui sa puneti in aplicare sugestia noastra.

La o astfel de desfatare, toata lumea ar trebui sa stie cateva bancuri. Indiferent despre ce bancuri este vorba, oricare persoana trebuie sa spuna macar o gluma spre a patrunde in starea de detasare. Deasemenea, este necesar sa existe o persoana mai carismatica, careia sa ii placa sa se afirme, care sa sparga gheata.

Daca cei din jur apreciaza oricare soi de banc, puteti chiar sa ziceti si bancuri seci, care desi par neinteresante pentru cei care nu au auzit foarte multe din acest gen, sunt intr-adevar pline cu amuzament. Bancurile seci sunt printre cele mai interesante tipuri de bancuri, caci spre deosebire de restul multor soiuri de bancuri, bancurile seci nu au un umor usor de inteles. Umorul din aceste glume este mai putin evident, mai ascuns, asadar facand gluma mai buna.

Printre bancurile care ar trebui sa le includeti se afla si glumele cu arhicunoscutul Bula dar si cele cu haz autohton cu Ion si Maria. Desigur, daca apartineti toti dintr-o anumita regiune, puteti zice glume despre cealalta, cum ar fi bancurile cu moldoveni ori bancurile cu ardeleni.

Pentru mai tarziu, ar trebui pregatita insa si o insiruire de glume indecente pe care cu siguranta le vor gusta majoritatea participantilor. Cele mai multe bancuri deocheate includ si blondele, dar atentie ca la petrecere sa nu fie participante care s-ar putea simti deranjate. Pana la urma, distractia este cea mai importanta.

Tot la o astfel de desfatare ar putea fi si momente de karaoke cu cele mai hazlii melodii, melodii consacrate, pe care toti participantii sa le stie si sa le fredoneze impreuna cu persoana care e in fata.

Astfel de imprejurari vor fi cu certitudine cea mai buna modalitate pentru ca dumneavoastra sa puteti uita de griji, sa lasati in spate agitatia si sa reusiti sa socializati si sa comunicati cu toti cunoscutii cu care nu v-ati mai vazut de ceva vreme!

About Diana Sandu