Don't Miss

Orasul Bucuresti – destinatie de vacanta ideala pentru o escapada cu prietenele

By on octombrie 10, 2015
escapada in bucuresti

Fiecare femeie ajunge la un moment dat sa isi doreasca un moment de relaxare in compania celor mai bune prietene, iar in acel context destinatia de vacanta capata proportii impresionante. Bineinteles, marile metropole europene ce detin statutul privilegiat de „centre absolute ale modei” se regasesc in topul preferintelor noastre, insa planul financiar nu ne permite de foarte multe ori sa ne achizitionam un city break in astfel de locatii exclusiviste. Asadar, pentru ca ne gandim la mediul autohton nu putem sa nu aducem in discutie frumoasa noastra capitala, Bucurestiul reprezentand un oras organizat, placut si dinamic.

Ei bine, reprezentantele publicului feminin infatiseaza o sumedenie de tabieturi variate, iar fiecare escapada din mediul personal trebuie sa fie completata de un intreg arsenal, motiv pentru care bagajele pot ajunge la dimensiuni impresionate. Pornind de la aceasta premisa, in momentul in care dorim sa facem o rezervare rapida la un hotel bucurestean cel mai potrivit ar fi sa ne indreptam atentia spre optiunea de cazare Gara de Nord prin www.hotel-bucuresti.com. Astfel, vom avea siguranta ca nu intampinam dificultati legate de gestionarea unui bagaj ceva mai voluminos,  bucurandu-ne totodata de una dintre cele mai dinamice zone ale capitalei autohtone, locatie din care se ramifica uimitor posibilitatile de divertisment.

Chiar daca va regasiti in tiparul turistului spontan, cel mai bine este sa mizati pe o rezervare rapida. Motivele sunt dintre cele mai diversificate, un punct interesant de plecare fiind reprezentat de orele tarzii la care s-ar putea sa ajungeti in capitala. Bineinteles, acest aspect este influentat in mod direct de „originile” dumneavoastra, insa o calatorie cu trenul din Iasi sau Timisoara s-ar putea sa fie suficient de solicitanta astfel incat sa nu va doriti o a doua „calatorie” prin panza locatiilor de cazare in Bucuresti.

Spre deosebire de reprezentantii publicului masculin, femeile nu sunt interesate in aceeasi masura de identificarea unor hoteluri ieftine, ci mai degraba a unor spatii frumos amenajate, care sa ofere toate facilitatile aferente cerintelor lor. Cu siguranta, nu va doriti sa ajungeti din greseala intr-un hotel care nu intruneste conditiile calitative prezentate la receptie, iar aici ne gandim deopotriva la estetica si functionalitatea mobilierului si a echipamentelor indispensabile din fiecare camera de hotel, la serviciile de curatenie si la optiunile gastronomice. Acestea ar fi doar cateva dintre detaliile care sunt prezentate intr-o maniera detaliata pe site-urile de specialitate din mediul online, ele oferindu-va in egala masura o galerie foto care va spulbera orice tip de nelamurire.

De asemenea, exista posibilitatea sa ajungeti in Bucuresti intr-un moment atipic, care sa coincida cu organizarea unui eveniment artistic de mari proportii. Cu siguranta, in aceste perioade hotelurile sunt suprasolicitate din punct de vedere al rezervarilor, iar dumneavoastra puteti ajunge, intamplator, in ipostaza de a va caza la periferia orasului. Desi imprejurimile Bucurestiului sunt suficient de ofertante, fara doar si poate dinamismul si energia sociala au fost tentatiile care v-au determinat sa ajungeti in capitala. Asadar, exista o sumedenie de motive care conduc spre aceeasi concluzie: o escapada in Bucuresti implica o rezervare in prealabil. Eu as spune, un mic efort in avans care va poate scapa de multe batai de cap.

About Diana Sandu