Don't Miss

Oferte de weekend de la agentii de turism

By on mai 14, 2015

Vine primavara (in sfarsit) si odata cu ea vine si o noua perioada propice unor calatorii de wekend. Cele mai cunoscute oferte de weekend sunt cele clasice pe Valea Prahovei (cel putin pentru cei din zona Bucuresti/Ilfov, dar nu numai).

Pe langa acestea, o categorie importanta de turism de weekend este constituita din oferte de calatorie pe parcursul unui weekend (prelungit) cu scopul de a vizita un oras din Romania sau Europa (si nu numai). De cele mai multe ori aceste oferte sunt pregatite de agentii de turism si includ transport, cazare si uneori includ si diverse alte activitati (intrare la muzee, evenimente etc).

Una dintre cele mai des intalnite oferte de weekend citybreak sunt cele din Amsterdam. Nu as vrea sa mentionez o agentie anume pentru ca ofertele acestora pot sa apara sau sa dispara in timp, dar pot sa spun ca am vazut destule oferte pentru citybreak la Amsterdam in perioada martie-aprilie cu preturi intre 250-350 de euro de persoana (de obicei la hotel de 3 stele).

Alta destinatie foarte prezenta in ofertele de weekend citybreak este si Barcelona. Un oras superb, unde vremea de inceput de primavara este mult mai frumoasa decat la noi, este accesibil la preturi asemanatoare cu cele de Amsterdam.

Evident, preturile de mai sus difera foarte mult de la oferta la oferta, tip de companie cu care zbori, tipul hotelului si locatia acestuia. Exista evident si varianta planificarii concediului fara o agentie de turism, rezervandu-ne direct biletul de avion si hotelul. Este insa greu de spus daca aceasta este o varianta mai buna dpdv timp si costuri.

Daca va hotarati sa folositi serviciile unei agentii si nu stiti de la care agentie sa achizitionati pachetul turistic, puteti foarte simplu da o cautare pe internet dupa agentii din orasul dumneavoastra, ca de exemplu: agentii de turism Timisoara si in mod sigur gasiti destule agentii cu o multitudine de oferte.

About Diana Sandu