Don't Miss

Oferte de cazare in Predeal? Da, vara este perioada perfecta pentru costuri scazute!

By on august 10, 2016
predeal

Predeal este o statiune montana din Romania ce gazduieste sute sau mii de turisti anual. Este una dintre cele mai populate statiunii pe timpul iernii. Statiunea dispune de 8 partii de ski cu diferite grade de dificultate.

Indiferent daca esti un skior avansat sau doar un incepator ce si-a pus skiurile in picioare pentru prima data, Statiunea Predeal iti ofera posibilitatea petrecerii unui week-end de vis sau chiar a unui concediu, intr-un regat al zapezii si al aerului curat si sanatos de munte. Nu numai schi alpin ci si snowboard, schi fond, biatlon, patrula sunt sporturi care pot fi practicate in conditii deosebite pe partiile de la Clabucet si Valea Rasnoavei.

Statiunea montana Predeal ofera si o multime de spatii de cazare. In statiune sunt cateva hoteluri de la 2 stele pana la 4 stele, dar si foarte multe pensiuni, vile sau cabane ce sunt gata sa va gazduiasca pentru cateva zile.

Preturile in general sunt medii, depinde foarte mult insa de perioada aleasa. Pentru a evita aglomeratia sau pentru posibilitatea in care nu veti gasi un loc de cazare, eu va sfatuiesc sa va rezervati din timp locul.

Este foarte usor si nu implica mult timp. Puteti accesa site-urile de pe internet care se ocupa cu promoarea unitatilor de cazare si acolo aveti posibilitatea sa vizualizati casa , camera si diferite poze ale unitatii de cazare. De asemenea daca va rezervati din timp exista sanse foarte mari sa platiti o suma mult mai mica decat daca va duceti in plin sezon in statiune si cautati cazare, plus ca exista posibilitatea sa fiti nevoiti sa va cazati intr-un loc care nu va satisface pretentiile doar pentru ca nu sunt locuri altundeva!

Cazare ieftina in Predeal veti gasi in special la pensiuni si vile de 2 si 3 stele care incearca sa va ofere confortul necesar si un cadru cat mai familiar.

About Diana Sandu