Don't Miss

O marturie in dar – cadoul perfect pentru invitatii tai

By on septembrie 14, 2015
marturie nunta

Poate fi considerat drept un cliseu, dar pentru majoritatea celor vor sa faca acest pas, a atinge o cota a perfectiunii e mai mult decat util. Desigur se refera la o perfectiune din perspectiva lor. Cu totii suntem de acord ca atata timp cat suntem inconjurati de oamenii dragi noua, locatia si restul detaliilor este nesemnificativ, dar in cadrul unui astfel de eveniment aceasta regula iese din calcul.

Modul in care fiecare  vrea sa fie nunta sa difera in functie de personalitatea si modul de a privi lucrurile . Se gasesc si persoane care isi doresc ca fiecare element cum ar fi : locatia, decorul, invitatii nunta , mancarea, bautura, marturii nunta , sa fie puse la punct pana in cel mai mic detaliu posibil, iar pe de alta parte unii nu sunt chiar atat de fanatici in aceasta privinta.

Pentru o persoana cu standarde ceva mai ridicate in ceea ce priveste aceasta tema, cu siguranta parerea unui oaspete este capitala, pentru ca desi evenimentul le este consacrat in totalitate , desigur ca nici invitatii nu vor fi dati la o parte, dat fiind faptul ca nunta vine ca un grad inalt de recunostinta a mirilor catre persoanele cu o anumita importanta din viata lor, care de-a lungul timpului le-au fost alaturi, asa cum si in acea zi vor fi alaturi asa cum au fost si pana in acel moment.

Pentru ca acest lucru sa contina si o anumita valoare materiala, cele mai multe cupluri aleg sa opteze pentru asa zisele marturii de nunta , mai exact niste cutiute care se gasesc pe piata intr-o gama extrem de larga in toate formele si culorile posibile, in interiorul carora de regula se gasesc 5 bomboane, invelite la randul lor in ambalaje cat mai colorate dupa preferintele mirilor,numarul lor simbolizand urarile invitatilor pentru miri si anume : sanatate, fericire, bunastare, fertilitate si viata lunga.

About Diana Sandu