Don't Miss

Numarul produselor naturiste vandute online este in continua crestere

By on aprilie 30, 2016
naturiste

Segmentul de produse naturiste este tot mai apreciat de catre cumparatorii romani, dovada  fiind insusi volumul de vanzari contorizat in ultima perioada. De evidentiat ar fi ca nu ne limitam la tratamentele sau remediile naturiste ci ne indreptam atentia si catre produsele alimentare bio sau catre cosmeticele naturale, principalul public tinta pentru aceasta ultima categorie fiind femeile. Inca de la patrunderea produselor naturiste pe piata din Romania, aprecierile nu au intarziat sa apara, vanzarile crescand de la an la an cu aproximativ 25%.

Nu ne vom opri cu atentia la intreaga piata de produse naturiste din Romania ci vom pune accent in primul rand pe vanzarile online, o piata aflata intr-o vizibila ascensiune. Fata de anii precedenti, comertul online este tot mai prezent in vietile noastre, opt din zece romani cu acces la internet plasand cel putin o comanda. Raportand activitatea comerciala la domeniul naturist, observam cresteri semnificative care nu fac nimic altceva decat sa ii sprijine pe actualii comercianti si sa-i faca sa imbunatateasca tot mai mult platformele de comert electronic in vederea optimizarii intregului proces.

Motivele pentru care tot mai multi romani se indreapta catre varianta online a cumparaturilor de produse naturiste sunt mai mult decat evidente, flexibilitatea comertului online si varietatea stocurilor disponibile fiind de departe cele mai importante dintre ele. Fie ca sunteti unul dintre utilizatorii care au comandat deja un produs naturist folosind platformele online, fie ca aveti de gand sa faceti asta si doriti sa aflati mai multe informatii despre acest proces, va invitam sa parcurgeti cateva dintre aspectele pozitive oferite de un magazin online de produse naturiste.

Avantajele oferite de magazinele online de produse naturiste

Proces de cumparare extrem de rapid

Am putea spune ca acesta este un avantaj general al unui magazin online, platformele online avand un avantaj consistent in fata unui magazin online. Acesta este insusi usurinta prin care puteti viziona produsele si plasa o comanda, utilizatorii nemaifiind pusi in postura de a cauta printre rafturi produsele dorite, singurul efort fiind accesarea categoriilor de interes si selectarea produselor in vederea plasarii unei comenzi. Ati accesat magazinul de produse naturiste? Urmatorul pas este sa va alegeti produsele de care aveti nevoie, sa le atasati cosului de cumparaturi si sa trimiteti o comanda, administratorii magazinului contactandu-va in vederea livrarii prin curierat rapid.

Stocuri generoase de produse

Nu vom face o paralela intre stocurile unui magazin de produse naturiste obisnuit si cele ale unui magazin online de acelasi profil, se intampla in dese randuri ca ambele sa dispuna de cantitati de produse similare. Privind din postura proprietarului de magazin de produse naturiste, cu siguranta ca este mult mai la indemana sa mizati cu un contract cu producatorul si sa nu fiti nevoiti sa beneficiati de stocuri fizice, in aceste conditii urmand sa furnizati produsele comandate de client direct din stocurile producatorului. Per ansamblu, in conditiile in care magazinele online nu lucreaza cu stocuri fizice, se intampla in dese randuri ca numarul produselor disponibile online sa fie unul cu mult mai mare decat cel disponibil intr-un magazin obisnuit.

Comanzi de acasa, primesti produsele tot acasa

Principala caracteristica a comertului electronic este, fara doar si poate,  usurinta prin care un cumparator plaseaza o comanda si primeste produsele acasa, fara a mai fi nevoit sa se deplaseze in magazin. Devreme ce ati plasat comanda, nu mai ramane decat sa va asteptati ca produsele sa va fie livrate la domiciliu, un ultim pas in vederea finalizarii comenzii propriu-zise fiind efectuarea platii si primirea coletului de la firma de curierat. Simplu si rapid, asa poate fi catalogat comertul electronic cu produse naturiste, un domeniu tot mai apreciat de catre publicul din Romania.

About Diana Sandu