Don't Miss

Nu stii ce cariera sa urmezi? Alege sa urmezi cursuri in domeniul infrumusetarii!

By on aprilie 5, 2016
infrumusetare

Ti-ai pierdut vechiul loc de munca si crezi ca nu te va mai angaja nimeni? Nu-ti pierde speranta! Trebuie sa fii mereu in miscare. Traim intr-o lume a vitezei si a informatiei, intr-o jungla economica in care supravietuiesc doar cei mai puternici si cei mai pregatiti. Acesta este adevarul: trebuie sa luptam pentru un loc de munca si sa fim mereu conectati la realitatea cotidiana. Nu este de ajuns sa stii doar o meserie  pentru a avea siguranta zilei de maine.

“Nu ai experienta!”, “Nu sunt bani!”,“E criza!”  Ne-am saturat sa auzim aceste lucruri in fiecare zi.

Te-ai gandit ca ai putea sa incerci ceva nou si ca ai putea sa practici cu placere o noua meserie?

Te-ai gandit vreodata sa urmezi o cariera in domeniul infrumutesarii?

Anumite ateliere iti acorda sansa sa incepi o cariera in domeniul Beauty. Echipele respective organizeaza cursuri de calificare si formare profesionala pentru cei care vor sa ia atitudine si vor sa profeseze in domeniul infrumutesarii. Cursurile organizate sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Ai putea urma cursul de Frizer-Coafor-Manichiura-Pedichiura, Stilist protezist de unghii, Machior (Make-up artist) sau chiar Cosmetician intr-un mediu profesionist, dotat si utilat modern respectand toate standardele de calitate europene.

La finalul cursului urmat de tine vei primi o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii siMinisterul Educatiei, atat la nivel national cat si international in orice tara a Uniunii Europene. Astfel, te vei putea angaja oriunde in Romania sau in tarile membre UE.

Inscrie-te acum la cursuri, chiar si folosind platformele online, si vei invata de la profesionisti cum sa investesti minim pentru o sansa maxima!

About Diana Sandu