Don't Miss

Nu gresi niciodata

By on ianuarie 7, 2019
Nu gresi niciodata

O strategie Never-Fail esueaza
Ca adult, stiu ca furia, in mod corespunzator, este un raspuns la o nedreptate. Dar, ca un copil, tot ce stiam sa fac este sa evit furia mamei mele, evitand greselile. Am crescut intr-o fata care a incercat sa nu piarda niciodata.

Clatirea mea, mizeria mea, orice moment de neglijenta – toate erau surse de rusine. Nu stiu cum sa fac ceva si trebuie sa fiu invatat, mai ales daca ar fi ceva ciudat fizic – fie ca este vorba de folosirea betisoarelor sau de impuscarea piscinei sau cum sa culcati – ar putea sa ma aduca la lacrimi in cateva secunde.

Strategia mea „niciodata nugresi” nu a functionat atat de bine. Inca mai faceam greseli si totusi mi-am pierdut lectiile pe care le puteam invata, caile pe care le puteam imbunatati, succesele pe care le puteam avea, pentru ca mi-am ascuns fata in rusine, mai degraba decat sa ma ocup de ele.

Ma tem inca sa nu reusesc la ceea ce imi place sa fac cel mai mult. Mi-e teama ca nu va avea sens in lumea reala – acest lucru de scriere pe care il fac, la fel cum a prezis intotdeauna mama mea. Ca voi avea nevoie de planul de rezerva pe care nu il am.

About Diana Sandu