Don't Miss

Noile aplicatii GeoSure si Splittr pentru calatoriei

By on octombrie 22, 2018
Noile aplicatii GeoSure si Splittr pentru calatoriei

Nervos atunci cand descoperiti un oras nou pe cont propriu? Utilizati un serviciu de partajare a drumurilor, cum ar fi Uber sau Lyft. Ambele sunt disponibile in majoritatea oraselor mari din intreaga tara, astfel incat sa puteti decide care este cel mai eficient din punct de vedere al costurilor in orice zi. In functie de locul in care va aflati, folosirea acestor aplicatii pentru transport ar putea costa mai putin decat o taxa de inchiriere de masini si parcare la hotel.

Disponibil pe dispozitive iOS si Android, gratuit

Ramai sigur pe drum cu GeoSure

Cand te plimbi in jurul unui oras pe care nu-l cunosti, poate ca nu-ti dai seama ca te-ai ratacit intr-o zona atat de buna. GeoSure inregistreaza date precum statistici ale criminalitatii, alerte turistice si de calatorie, rapoarte in timp real si tehnologii de cartografiere pentru a determina evaluarile privind siguranta locatiei in sase categorii: siguranta generala, ranirea fizica, siguranta femeilor, sanatatea si libertatea medicala, politica / libertatile fundamentale si furtul. Aplicatia prezinta GeoSafeScores pentru cartiere si locatii specifice printr-o scala de rating de la 1 la 100, astfel incat sa puteti cunoaste gradul de siguranta al locului unde va aflati si unde va indreptati.

Disponibil pe dispozitive iOS si Android, gratuit

Gestionati cheltuielile de calatorie in grup cu Splittr

Cand calatoriti cu un grup, o persoana poate plati pentru o masina de inchiriat, in timp ce un altul acopera hotelul. Veti plati repede pentru mese si pentru bauturi. Deci, de unde stii daca platile tale au iesit? Introduceti cheltuieli in Splittr in timp ce mergeti si o sa va tina socotelile. La sfarsitul calatoriei, veti vedea cine datoreaza cat cui. Nu puteti efectua plati prin intermediul aplicatiei, asa cum faceti cu aplicatii precum Venmo – aceasta inseamna doar matematica pentru dvs.

Versiunea de baza este gratuita

About Diana Sandu