Don't Miss

Nivelul de acid. Ce este si cum sa-l mentii

By on ianuarie 30, 2015
nivel acid

In scopul de a mentine nivelul de acid, la cote normale, este necesar pentru a pierde in greutate, daca sunteti obezi sau supraponderali. Dar nu, ar trebui sa pierdeti in greutate, dar nu prea repede. Solutiile cu mai putin de pH 7 sunt acide (apa nu este nici acida, nici alcalina, ci este numita neutra). Daca echilibrul pH-ului creste mai mult de 7.35, este o suprasarcina de acid in corp.

Pentru ca organismul sa asimileze minerale si nutrienti eficienti, trebuie sa fie pH-ul echilibrat. Daca organismul are mult prea mult acid in el, “imprumuta” minerale si vitamine din organe.

Un motiv important pentru mentinerea nivelului de acid la cote normale in organism, este de a evita sa nu va imbolnaviti de guta. Pentru asta, trebuie a evita acidul uric in sange, care va duce la formarea de cristale care conduc la guta. Guta apare atunci cand cristalele sunt atat de numeroase si care se acumulează in jurul valorii unui punct.

In scopul de a mentine un nivel de acid, la cote normale, trebuie sa:

1. Bei suficienta apa in fiecare zi, si anume, in general peste opt pahare.

2. Limitati consumul de alcool, si mai ales de bere.

3. Este important sa nu mananci carne prea multa, sau carne de pasari de curte.

4. Ar trebui sa eviti, de asemenea, si produsele lactate cu multa grasime.

Toate acestea inseamna ca dieta ta de zi cu zi trebuie sa fie alcatuita in principal din cereale integrale, fructe si legume. De asemenea, este preferabil sa nu exagerati cu bomboanele, painea alba sau cu tort.

About Diana Sandu