Don't Miss

Necesitatea sistemelor de supraveghere si avantajele camerelor video wireless

By on aprilie 29, 2015
dvr stand alone

Protectia si integritatea caminului familial reprezinta doua aspecte deosebit de importante in viata cotidiana, cu un aport semnificativ in calitatea momentelor petrecute alaturi de cei dragi. Locuinta personala reprezinta un cadru idealizat, care implica un nivel sporit de siguranta. Pe piata identificam o gama diversificata de sisteme de supraveghere, fiecare dintre acestea avand un rol determinant in maximizarea confortului resimtit. Exista in egala masura echipamente disponibile la un pret accesibil, care se pliaza pe orice tip de buget, insa magazinele de specialitate propun si solutii complexe de ultima generatie, menite sa satisfaca preferintele celor mai exigenti clienti.

Obiectivul principal al acestor sisteme de supraveghere este reprezentat de descurajarea si impiedicarea infractorilor de a patrunde in locuinta dumneavoastra, motiv pentru care este imperativ sa optati pentru un ansamblu potent, compus din elemente variate, precum: camerele de supraveghere video, kit-urile CCTV, sistemele de alarma, DVR-uri sau NVR-uri stand alone, detectori conventionali si usi automatizate. Exista multiple maniere prin care se poate configura o solutie functionala si eficienta pentru fiecare casa in parte, iar primul pas in proiectarea unui kit de supraveghere personalizat este reprezentat de analiza obiectiva a tuturor ofertelor disponibile pe piata. Spre exemplu, catalogul unui magazin online cuprinde o serie completa si diversificata de echipamente performante, oferta fiind intregita de serviciile de suport tehnic si consultanta specializata.

Configurarea si optimizarea unor sisteme de supraveghere video reprezinta o sarcina deosebit de dificila pentru fiecare proprietar in parte, deoarece majoritatea persoanelor nu dispun de cunostintele tehnice necesare pentru a infaptui o investitie strategica si echilibrata din punct de vedere financiar. Trendul popular al sistemelor wireless cunoaste o panta ascendenta in topul preferintelor clientilor, tocmai prin prisma faptului ca faciliteaza semnificativ maniera prin care dumneavoastra puteti monitoriza constant modul in care oscileaza nivelul de securitate al locuintei. Prin intermediul unui dispozitiv electronic citadin, precum tableta, laptopul sau orice smartphone, aveti acces nelimitat la supravegherea tuturor incaperilor care beneficiaza de echipamente de supraveghere. Tehnologia de ultima generatie aduce in prim plan un grad superior de performanta, dovada fiind camerele video capabile sa trimita un email de atentionare in momentul in care se detecteaza o anumita activitate neobisnuita.

In selectia produselor existente in acest sector comercial isi fac treptat aparitia variante definite de un impact tehnic puternic, motiv pentru care sistemele care functioneaza pe principiul „wireless” capata un statut privilegiat. Aceasta preferinta denota un caracter uniform tocmai pentru ca se constientizeaza nevoia de monitorizare de la distanta a bunurilor proprii, insa se raporteaza si la un plan estetic imbunatatit. Printre avantajele oferite de o camera de supraveghere tip wireless se remarca simplitatea procesului de instalare, posibilitatea de inregistrare pe carduri de memorie, prezenta ledurilor tip infrarosu, menite sa simplifice gradat procesul de monitorizare pe timpul noptii sau in conditii precare de luminozitate, dar si un obiectiv rotativ in dubla pozitie, a carui functionalitate se controleaza prin intermediul intefetei de utilizare.

About Diana Sandu