Don't Miss

Multiplele beneficii ale masajului de relaxare

By on octombrie 30, 2015
masaj de relaxare

Indiferent de tipul de tratament de intretinere oferit, o masa cosmetica de calitate va tranforma experienta intr-una de relaxare totala pentru client si va ajuta foarte mult performanta terapeutului. Mesele cosmetice sau de masaj pot fi fixe, dar veti intalni si modele portabile.

O masa de calitate trebuie sa fie confectionata din materiale durabile si sa aiba o configuratie care sa ajute terapeutul sa isi faca treaba mai bine si mai usor. Baza trebuie sa fie stabila si rezistenta, in timp ce salteaua trebuie sa fie in acelasi timp ferma si neteda.

De asemenea, exista modele de mese de masaj care includ accesorii pentru sustinerea membrelor sau capului astfel incat terapeutul sa poata oferi un anumit tip de masaj sau cosmeticiana sa aplice anumite tratamente cosmetice, in functie de solicitarile primite.

Pentru ca fiecare tip de tratament are nevoie de conditii speciale, mesele de masaj au fost create pentru a se adapta tuturor cerintelor. Unele parti ale mesei pot fi ajustabile sau inclinate astfel incat sa ofere un anumit tip de suport, sau pot fi mutate in diferite pozitii astfel incat terapeutul sa se poata deplasa in jurul mesei pentru a putea pune in practica un anumit stil de masaj. De asemenea, exista mese realizate din materiale rezistente la umiditate precum aluminiul si vinilinul si care pot fi folosite in medii umede precum saune. In felul acesta veti combina doua terapii relaxante si veti beneficia dublu dupa timpul petrecut relaxandu-va corpul.

Pentru maseur sau cosmeticiana este vital sa dispuna de o suprafata stabila si ferma. O masa de masaj fixa este articolul ideal pentru ca ofera presiune uniforma asupra corpului clientului si contribuie foarte mult la munca prestata de catre terapeut.

Stresul ne afecteaza pe toti si de multe ori se manifesta prin disconfort fizic si chiar emotional. Terapiile care constau in masaj sau tratamente cosmetice ajuta corpul sa se vindece mai usor si va redau confortul mental de care aveti nevoie.

About Diana Sandu