Don't Miss

Motive importante sa introduci pestele in dieta ta

By on februarie 6, 2015
peste

Cat de mult peste mananci in fiecare saptamana, dar in fiecare luna? In cazul in care raspunsul este “nu prea mult”, ar fi cazul sa-l reintroduci in meniul tau. Pestele este foarte bun pentru tine, si pentru sanatatea ta, pentru o mare varietate de motive.

Un aspect important ar fi faptul ca pestele este fara grasimi “grele” pe care le gasiti in alte tipuri de carne, cum ar fi carnea de vita si anumite parti din carnea de porc. Aceste grasimi animale pot bloca arterele dumneavoastra, si de asemenea, au un continut foarte ridicat in calorii. Pestele pe de alta parte, este una dintre formele de proteine dietetice ​pe care ​le puteti gasi foarte usor in alimente.

Consumul de proteine dietetice ​​sunt foarte bune pentru organism, nu doar din cauza de a evita aceste grasimi de origine animala, ci pentru ca proteina hraneste muschii. Cand muschii tai sunt puternici, metabolismul este mai mare, care, la randul sau, va arde mai multe calorii in total. Inima ta este, de asemenea un muschi, astfel incat consumul de proteine ​​poate insemna evitarea unui pericol potential de deteriorare a inimii cu grasimi animale, dar hranind inima cu proteinele ​​necesare pentru a ramane puternica.

Pestele are multe elemente naturale, care sunt bune pentru tine, precum si, partea cea mai buna, proteina dietetica ​​slaba din carnea, in sine. Uleiurile de peste nu sunt ca uleiurile saturate, care blocheaza arterele, ele sunt de fapt bune pentru inima ta si sanatatea dumneavoastra. Aceste uleiuri, cum ar fi Omega-3, acizii grasi, sunt bune pentru organele interne, precum si pentru ochii, parul si unghiile tale. Unii cred ca Omega-3 poate trata, de asemenea, o serie de tulburari mentale si emotionale, cum ar fi: depresia si anxietatea.

Proteinele ​​din peste te poate ajuta, de asemenea, sa te simti bine, si deci e putin probabil ca o sa mancati prea mult. Consumul de peste de mai multe ori pe saptamana, va poate ajuta sa fiti sanatosi, pentru toate aceste motive. Deci de ce nu-l iei in considerare, adaugand-ul la dieta dumneavoastra, regulat?

About Diana Sandu