Don't Miss

Modele usi interior laminate in peisajul corect

By on mai 20, 2015
usa laminata

Este foarte usor sa mergem in magazin si sa zicem ca unele modele usi interior sunt frumoase si altele urate, insa trebuie sa tinem cont de urmatorul sfat: Orice usa de interior este frumoasa, daca este asezata intr-un decor corespunzator. Si este valabil pentru toate usile, in general. Atata timp cat stim sa alegem usa potrivita pentru decorul camerei noastre, aceasta poate sa il faca sa iasa in evidenta, sau invers, sa faca decorul sa iasa in evidenta usa, atata timp cat usa are elemente decorative foarte interesante.

Si va explicam care este secretul potrivirilor, pentru ca voi sa nu aveti nevoie de un designer atunci cand va alegeti o usa de interior. Ei bine, in principiu, este foarte simplu. Acolo unde este complexitate, alegi simplitatea, iar acolo unde este simplitate completezi prin complexitate. Asta presupunand ca aveti creat deja contextul camerei in momentul in care ati ajuns in faza in care trebuie sa cumparati usi de interior, sau ca aveti stabilit si clar ceea ce va urma sa fie facut.

usi interior FocusDaca nu sunteti gata cu toate decoratiunile si ati inceput cu usile, trebuie sa va ganditi la ce va doriti sa aveti. Daca doriti sa puneti accent pe usa, va trebui sa alegeti un model cu motive mai interesante si care sa fie ea, in sine, un punct de atractie pentru privire. Ceea ce o va inconjura va trebui sa se conformeze principiului de mai sus, sa fie simplu, sau sa contina un element care sa rezoneze cu modelul de pe usa. Insa acel element nu trebuie sa fie repetitiv, ci mai degraba asa ca si in a doua imagine.

Si viceversa. Daca doriti ca usa sa fie doar o completare fireasca, puteti sa va inspirati dupa prima imagine. In acest exemplu, motivul tapetului este arhisuficient pentru aceasta camera, iar usa a fost aleasa intr-o nuanta apropiata, insa fara model, ca sa nu incarce o camera care este saturata din acest punct de vedere. Cred ca imaginile vorbesc de la sine mai departe si pot sa va ghideze foarte bine in alegerile pe care trebuie sa le faceti.

About Diana Sandu