Don't Miss

Model de videochat la studio sau acasa?

By on decembrie 6, 2017
Avantajele unui model care lucreaza la studio

In ziua de azi, meseria de model de videochat este una dintre cele mai populare si mai avantajoase, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Toate tinerele isi doresc sa devina model si se intreaba cum ar fi mai bine sa-si inceapa cariera, acasa, pe cont propriu sau intr-un studio special amenajat? Pentru a clarifica aceasta dilema am stat de vorba cu echipa Enjoy Studios din Bacau, care se bucura de performante notabile in acest domeniu.

Raspunsurile modelelor de videochat au evidentiat faptul ca videochatul la EnjoyStudios.ro este mult mai avantajos decat cel de acasa. Iata cateva dintre motivele pe care acestea le-au invocat:

Echipamentele si decorul luxos

Cand decizi sa lucrezi pe cont propriu, trebuie sa fii constienta ca o investitie in echipamente perfromante este absolut necesara. De cele mai multe ori, tinerele fara experienta nu dispun de bani pentru a achizitiona tot ce au nevoie, asa ca studioul este solutia cea mai buna in astfel de cazuri. Un studio profesional iti pune la dispozitie decoruri moderne si aparatura necesara care te ajuta sa atragi cati mai multi clienti si sa te pui in valoare. Luxul vinde, dar si costa, iar un model la inceput de drum nu poate sa-si permita lucrurile de care are nevoie. Un decor luxos ii da o nota de eleganta si o invaluie intr-un farmec care va trezi interesul clientilor. Modelele de videochat de la studio nu-si fac griji pentru nimic, ele doar intra online si isi pun farmecul in aplicare. Toate detaliile de decor, lumini, internet, aparatura sunt grija echipei.

Training de calitate

Un studio de videochat stie cum sa promoveze un model si sa-l ajute sa se puna in valoare, astfel incat sa ajunga unul de top. Cu ajutorul echipei de traineri specializati, modelul este la curent cu tot ce este nou si primeste cele mai bune sfaturi care sa o ajute sa isi puna in valoare calitatile. Trainingul este constant, iar interesul studioului este ca fiecare model sa evolueze si sa castige cati mai multi bani. Promovarea este si ea foarte importanta. In cadrul unui studio fiecare model beneficiaza de sedinte foto si video profesioniste pentru a avea o imagine impecabila pe site-urile de videochat.

Legalitatea

Modelele de videochat care lucreaza la studio semneaza un contract de muca, in vreme ce modelele independente aleg de cele mai multe ori sa lucreze ilegal, pentru a nu plati taxe si impozite. La studio odata cu trecerea timpului, vechimea creste si ea si modelele reusesc sa capete experienta necesara pentru a lucra in locuri din ce in ce mai profitabile.

Castigurile

Sesiune de fotografii pentru modelele Enjoy Studios

In vreme ce cheltuielile unui model de videochat care lucreaza la studio sunt nesemnificative, castigurile sunt fabuloase. Un studio are cheltuieli mari, asa ca interesul echipei este ca modelele sa castige foarte mult, pentru ca profitul sa fie mult mai mare. Modelele care castiga sume de zeci de mii de $ lucreaza la studio si muncesc cu spor, deoarece sunt rasplatite pe masura.

Echipa Enjoy Studios ofera un loc de munca legat, in cele mai bune conditii de lux si alaturi de o echipa care incurajeaza performanta si va ajuta sa evoluati. Echipa ofera suport si un decor de poveste pentru ca fiecare model sa beneficieze de avantaje pentru a ajunge in top. Sa lucrezi cu un studio de videochat este mult mai avantajos, dar nu cu orice studio, asa ca aveti grija sa alegeti locul potrivit!

About Diana Sandu