Don't Miss

Moda de vară special pentru tine!

By on august 10, 2017

Haine de vara

Femeile sunt în general afectate de vârsta, silueta și greutatea lor. Acestea le pot face să fie nemulțumite mai ales dacă le percep ca fiind ,,defecteˮ. Pentru a le aduce zâmbetul pe buze, designerii au creat în acest an articole de vestimentație cu un croi deosebit, care ajută în echilibrarea proporțiilor. Ei consideră că fiecare piesă în parte trebuie să fie armonioasă, elegantă și să inducă un efect vizual plăcut. În colecțiile din anul 2017 au fost prezentate noi modele de rochii de vară, care arată calitățile designerilor: simțul estetic, talentul, creativitatea și bunul gust.

Stilul Empire revine în modă! Această revenire nostalgică este observată în prezentările de rochii de vară, care sunt realizate din materiale vaporoase astfel încât aspectul lor este amplu, cu fustele sau părțile de jos înfoiate, cu linii somptuoase, elegante, romantice. Astfel de rochii sunt simple, confortabile și practice, pun în evidență silueta și feminitatea oricărei femei. Pentru clientele cu silueta zveltă este potrivit stilul mini dress deoarece astfel de articole vestimentare au tăieturi îndrăznețe, culori intense și pot pune în evidență formele provocatoare.

Femeile care vor să achiziționeze o rochie de vară unică pot opta pentru una de brand, care face parte dintr-o serie de produse realizate după un singur model, creat de un designer. Desigur în magazine se găsesc numeroase produse care preiau culorile și modelele unor case de modă, însă la acestea se observă imediat diferența de calitate.

Rochii albe

De multe ori oamenii nu recunosc un stil anume, se uită doar la emblema produsului și nu mai acordă atenție și calității lui. Ei ajung să cumpere la un preț accesibil un produs care imită unul de lux și care este de o calitate inferioară acestuia. Femeile au gusturi diferite, unele sunt mai materialiste, altele mai conservatoare și așa mai departe. Modelele de rochii de vară sunt atât de variate în acest an, încât oricine își poate achiziționa un model potrivit genului său, indiferent cum este: clasic, elegant, romantic, lejer, extravagant, sport, de starletă ori senzual.

Colecțiile senzuale de costume de baie din acest an sunt în culori pastelate, au imprimeuri care impresionează, pun în evidență silueta și fac pielea să strălucească în razele soarelui de vară. Creațiile sunt noi, designerii au propus linii deosebite, decupaje îndrăznețe, care pot oferi o ,,imagineˮ atractivă și un look nou femeilor care decid să le poarte.

Costumele de baie sunt provocatoare, frumoase și elegante, iar fiecare stil în parte reflectă capacitatea de interpretare a artistului, a elementelor care l-au inspirat în munca sa. Femeile pot alege orice fel de articole de îmbrăcăminte doresc dintr-o multitudine de stiluri, deoarece, cu siguranță fiecare dintre ele are un anumit stil de viață care influențează oarecum și stilul vestimentar. Când spunem aceasta ne referim și la vârstă și la modul de viață, la manifestarea activităților, petrecerea timpului liber, standardul de viață, etc.

About Diana Sandu