Don't Miss

Mi-a dat papucii

By on iunie 29, 2014

„Vrei adevarul? Nu suporti adevarul!” Poate ca femeile vor sa stie adevarul atunci cand un barbat nu le mai acorda importanta. Dar intrebarea este cat adevar poti sa suporti?

Sa ti se dea papucii: cum suportam acest adevar si daca il meritam cu adevarat

Poate ca femeile vor sa stie adevarul atunci cand un barbat nu le mai acorda importanta. Dar intrebarea este cat adevar poti sa suporti? Nici femeile si nici barbatii nu suporta tot adevarul cand este vorba de relatia lor. Tind sa fiu de acord, dar adevarul este si el bun, mai ales cand simti ca partenerul tau nu se ridica la asteptarile tale sau pur si simplu tu ti-ai pierdut interesul.

Daca ai spus acest adevar, nu mai este nevoie sa il acuzi si de celelalte defecte. De ar fi atat de simplu…ar afirma unii. E ca si cum ne-ar fi teama de adevar sau rusine de faptul ca tocmai relatia noastra se poate distruge…si tragem cu dintii, incercam sa reparam ceva ce nu poate fi readus la starea initiala. Uneori alegem distrugerea tacita a relatiei…intai suntem distanti, nu mai acordam atentie celui de langa noi, il facem sa se simta inferior, sperand ca asa …el va pleca. Dar ce ne facem daca el se va intoarce dupa un timp, spunand ca vrea sa ma incerce, ca am gresit amandoi si ca este gata sa se schimbe?

Oricum, femeile sunt mult mai inclinate sa iubeasca barbatul „nepotrivit”. Adesea ele confunda sentimentele barbatilor cu compatibilitatea pe plan sexual. Problema este ca, atunci cand incepi sa investesti sentimente, barbatul deja s-a plictisit si a inceput sa caute iesirea din aceasta relatie. Care este relatia dintre „legatura” si „nu vreau sa ma despart”- din perspectiva unui barbat: „Femeile considera ca, daca a existat o legatura intre ei, aceasta legatura trebuie sa existe inca si ele o cauta, vor incerca sa-si schimbe comportamentul, sa-si corecteze greselile, sa-si schimbe atitudinea- aproape orice numai sa nu se desparta.

Cred ca aceasta este cea mai mare greseala a majoritatii femeilor. „Nu vrem sa ne schimbam si nici sa se schimbe ei pentru noi, sau pentru nimeni. Experienta m-a invatat ca schimbarea este intotdeauna temporara. Si la urma urmei , de ce sa se schimbe altii pentru noi? Ar trebui sa se simta multumiti de ceea ce sunt.” Femeilor le place sa joace rolul inabordabilei, dar nu ar trebui sa exagereze. Este bine de stiut ca barbatilor nu le prea place sa alerge dupa cineva care nu se lasa „prins”.

Au o regula numita: „Regula celor doua incercari”.

About Diana Sandu