Don't Miss

Metode inteligente de protectie a locuintei in 2018

By on ianuarie 21, 2018
Securitate

Securitatea la domiciliu a evoluat considerabil din epoca primului razboi mondial, cand persoanele autorizate verificau manual usile membrilor in fiecare seara pentru a se asigura ca au fost incuiate. De asemenea, au apus si camerele de securitate masive folosite acum multi ani. Sistemele moderne, de inalta tehnologie, sunt mult mai discrete atunci cand tineti familia si lucrurile in siguranta.

Aici aveti cateva optiuni.

Arunca-ti cheia

O casa sigura porneste de la usa din fata. Blocarea usii de intrare prin alternative inteligente va permite sa veniti si sa plecati cand doriti, dar si sa monitorizati activitatea in timp ce va aflati departe sau cand va aflati in confortul propriului living.

Unele modele trimit notificari direct pe telefonul dvs, in special daca este utilizat modul de blocare, iar altele sunt echipate cu scanere de amprente digitale sau pot fi deschise prin comenzi vocale pentru o mai buna comoditate. Scanerele de amprenta va citesc datele biometrice prestabilite, ceea ce inseamna ca sunteti singura persoana care va poate debloca usa daca nu ati partajat parola cu altii.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale incuietorii inteligente este ca aveti o multime de control. Unele includ jurnale de timp, astfel incat sa puteti vedea cand a fost utilizat blocarea, iar altele ofera optiunea de a adauga utilizatori permanenti sau temporari si setati orare pentru a putea accesa vizitatorii dvs. acasa.

About Diana Sandu