Don't Miss

Medicina traditionala japoneza a gasit secretul pentru un sistem imunitar puternic

By on noiembrie 9, 2016
supliment-biobran

Medicina traditionala din Tara Soarelui s-a remarcat intotdeauna prin capacitatea de a extrage potentialul din fiecare ingredient natural, pentru a vindeca cu succes cele mai variate boli.

Deoarece conceptia japonezilor asupra tuturor elementelor din natura nu lasa nimic la intamplare, valorificarea anumitor factori, pe care ii gasim in alimentele vegetale, reuseste sa echilibreze armonios structura organismului, reducand efectele bolilor si eliminand cauzele unor suferinte, indiferent de gradul de severitate. Aceasta modalitate de a servi principiilor medicale, aduce increderea unor rezultate optime, obtinute prin resurse 100% naturale.

In baza acelorasi conceptii au aparut suplimentele BioBran, care sunt recomandate de o reteta cu origine nipona si care sunt recunoscute la nivel mondial pentru proprietatile si rolul lor in activarea si cresterea potentialului pe care il au celulele Natural Killer.

Ce este acest tip de celule?

Celulele Natural Killer reprezinta un set de celule imune pe care le gasim in organismul uman. Ele au proprietati neobisnuite, reprezentand o categorie a limfocitelor. Un tesut celular ce tine de sistemul imunitar si are un rol critic in buna functionare a acestuia. Celulele Natural Killer raspund rapid la celule infectate viral, actionand la numai 3 zile de la aparitia lor in organism. Sunt singurele elemente celulare din corpul uman care au aceasta functie.

Ce rol au suplimentele BioBran?

Aceste suplimente regleaza nivelul celulelor Natural Killer, astfel incat sa echilibreze functiile organismului uman si sa ofere raspunsul corect in fata unor factori de risc precum inmultirea celulelor canceroase sau infectarea cu anumiti virusi.

Suplimentele BioBran au la baza arabinoxilan, o substanta fibroasa extrasa din particulele de tarate de orez, ale carei proprietati imunoterapeutice ajuta in special la vindecare afectiunilor canceroase. Alte atributii ale produsului BioBran, un supliment derivat din tarate de orez, sunt cresterea tolerantei la glucoza, imbunatatirea capacitatii ficatului si reducerea efectelor si cauzelor reumatismului cronic. De asemenea, se comporta si ca un antioxidat sau antinflamator natural, formula chimica a acestor suplimente fiind naturala, fara compusi sintetici.

Efectele optime asupra organismului uman au brevetat BioBran ca fiind cel mai puternic produs naturist cu efect imunostimulator. Atat BioBran 1000, cat si pachetul 250, pot fi folosite atat in terapia anticanceroasa in doua etape, sub supravegherea medicului specialist, cat si in tratarea altor afectiuni precum infectiile cronice, diabetul, reumatismul cronic, hepatitele B si C, dar si in ameliorarea unor dependente precum cea de alcool sau de tutun.

Functia suplimentului BioBran de activare a celuleor tip Natural Killer ofera o alternativa naturala de sustinere a sistemului imunitar si a rolului pe care acesta il are, functionand dupa o reteta autentic japoneza.

About Diana Sandu