Don't Miss

Marketing tips – cartile de vizita imprimate pe cartoane de o calitate inalta

By on noiembrie 2, 2015
carti de vizita

Cartile de vizita au scopul de crea conexiuni cu potentialii clienti, parteneri sau colaboratori, fiind un element puternic de branding si un important instrument de marketing ce ajuta la strangerea de contacte utile. O carte de vizita trebuie sa aiba un aspect estetic deosebit de placut, atat designul cat si calitatea productiei trebuind sa fie impecabile. O carte de vizita atrage prin design dar si prin materialele de calitate din care este confectionata, precum si prin tehnica de imprimare.

Imaginea imprimata trebuie sa fie de o calitate superioara, culorile clare, logo-ul trebuie sa arate perfect, sa nu fie pixelat. De aceea, dumneavoastra trebuie sa optati pentru carti de vizita realizate de specialisti, care cunosc foarte bine tainele acestei meserii. Alegeti sa colaborati cu firme specialiste, care sa ofere un design si un print de inalta clasa.

Cartile de vizita standard au dimensiunile de90 mmx50 mm, realizate pe carton de 300 g/mp. Insa dumneavoastra puteti opta si pentru alte dimensiuni sau alt tip de carton. Modelele pot fi alese dintr-o gama variata sau pot fi realizate la comanda, in functie de preferinte si necesitati.

About Diana Sandu