Don't Miss

Machiajul profesional ofera un plus de stralucire

By on iunie 29, 2017
Machiajul ochilor

Un aspect frumos trebuie sa aveti atat la ochil cat si la gene, de aceea, ingrijirea ochilor este o parte integranta a grijei pentru gene. Este inutil sa va spunem, ca pleoapele umflate au un efect negativ asupra starii genelor. Pentru indepartarea umflaturilor din jurul ochilor sunt masti adecvate cu felii de castravete si cartof crud, dar, de asemenea, si ceaiurile mentionate mai sus si comprese pe baza de plante.

Grija pentru gene si machiaj

Pentru frumusetea genelor, un rol important il joaca de asemenea, produsele cosmetice de calitate utilizate. Pentru a avea mereu gene sanatoase si frumoase, luati in considerare urmatoarele reguli in machiajul dvs:

– Pentru gene folositi un rimel hranitor care contine ulei de ricin.

– Daca aveti probleme cu pielea din jurul ochilor, alegeti mascara pentru ochi sensibili, care nu contine arome si conservanti.

– Rimel pe care il folositi trebuie sa fie certificat de calitate. Nu cumparati rimeluri ieftine, ci numai produse de la companiile de cosmetice care au o buna reputatie.

– Nu utilizati un rimel prea mult timp. Acesta isi pierde proprietatile sale benefice dupa aproximativ 100 de zile de la deschidere.

About Diana Sandu