Don't Miss

Lucruri pe care un dj de nunta trebuie sa le evite

By on decembrie 13, 2016
Dj Nunta

Desi sunt foarte multe lucruri pe care un Dj trebuie sa le aiba in vedere la o nunta, sunt si anumite chestiuni care trebuiesc evitate.

Un dj nunta trebuie sa tina in prim plan mireasa, mirii si nu sa incerce sa iese el in evidenta cum fac de obicei dj-i de club. Fata de un club, unde dj-ul este in centrul atentiei, la o nunta intreg spectacolul trebuie sa se desfasoare in jurul mirilor. Companiile precum PartyDj care se ocupa de sonorizarea nuntilor au in vedere acest aspect si vor face in asa fel incat sa nu fie dj-ul in prim plan. La o nunta, toate mesele sunt orientate catre masa cuplului proaspat casatorit si nu catre Dj cum se obisnuieste in club.

Dj-ul trebuie sa tina microfonul la distanta de difuzoare. Multi dintre noi suntem constienti de acel zgomot asurzitor cunoscut ca si microfonie. Vei dori ca dj-ul ce se ocupa de nunta ta sa fie constient de acest lucru si sa evite microfonia. Un dj nunta profesionist precum cei de la Party Dj poate face diferenta intre o nunta modesta si o nunta memorabila.

O problema destul de des intalnita cand se apeleaza la companiile ce se ocupa de sonorizarea unei nunti este sa va atribuie un anumit Dj pentru seara nuntii, iar in ultima clipa sa apara un alt dj de la aceeasi companie. Nu e nici profesional si nici bine pentru nunta dvs, fiindca dj-ul trebuie sa va cunoasca nevoile si cerintele, iar un Dj nou s-ar putea sa nu fie atat de informat pe cat ar trebui. Un Dj nunta trebuie sa fie prezentabil, sociabil, imbracat bine si sa aiba experienta de a binedispune toti invitatii de la nunta. In cel mai rau caz, compania la care ai apelat pentru a se ocupa de sonorizarea nuntii tale ar trebui sa te anunte din timp daca se va schimba dj-ul.

Dj-ul nu trebuie sa se foloseasca de nunta ta pentru a-si face reclama. E de inteles ca putina promovare nu strica, insa nu trebuie sa se ajunga la momentul in care dj-ul imparte fluturasi sau vorbeste prea mult la microfon despre compania ce o reprezinta. Un dj nunta profesionist isi va tine cartile de vizita in buzunar si le va oferi doar cand i se va cere.

Mai sunt si alte lucruri pe care un dj nunta trebuie sa le evite, insa cele enumerate mai sus sunt principalele greseli care se intalnesc la dj-i mai putin profesionisti, neconcentrandu-se indeajuns pe nunta si pe distrarea invitatilor.

Succes in gasirea Dj-ului potrivit!

About Diana Sandu