Don't Miss

Lucrati in prezent

By on ianuarie 14, 2019
Lucrati in prezent

Asteptarea ca ceva sa se intample sau asteptarea ca cineva sa faca ceva inseamna ca ne gandim la viitor – nu se intampla acum. Deci, unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa incercam sa le face este sa ne scufundam  in tot ceea ce se intampla acum.

Cand asteptam sa aud din nou o veste de la un client, eram un fel de mizerie, verificam constant e-mailurile si ma uitam la telefonul tot timpul. N-am facut nimic si m-am infasurat intr-o minge de stres mare. A trebuit sa fac ceva diferit.

Am decis sa lucrez la fiecare dintre proiectele mele ca si cum ar fi fost singurul lucru pe care trebuia sa-l fac in acea zi. Pentru ca trebuia sa trec doar orele de lucru, am putut face multe lucruri.

M-am aruncat in fiecare sarcina si m-am concentrat complet. Am devenit atat de implicat in alte lucruri incat, atunci cand am primit in sfarsit un e-mail de la acel client, nu ma asteptam. A fost o surpriza placuta.

Implicarea in ceea ce se intampla de fapt, in loc sa ne agatam de ceea ce ne dorim, nu este intotdeauna usor de realizat, dar din fericire are adesea un impuls propriu. Asa ca incepeti. Ati putea fi surprins de cat de usor vine  rabdare atunci cand nu va ganditi la viitor.

About Diana Sandu