Don't Miss

La drum cu stil

By on august 12, 2015
la drum cu stil

A venit marele moment! Pregătiţi-vă bagajul de vacanţă în funcţie de destinaţia pe care ați ales-o, astfel încât și trupul și spiritual să se bucure!

Pentru a fi şic indiferent de locul în care doriţi să vă petreceţi vacanţa, noi v-am pregătit un shopping care să vă inspire în alegerea vestimentaţiei potrivite, atât pentru o vacanţă la ţară sau la munte, cât şi pentru un city break sau un sejur la mare. Astfel ţinuta voastră se va integra perfect în peisaj şi va fi de asemenea cât se poate de practică. De exemplu, o geantă încăpătoare este indispensabilă pentru un weekend petrecut într-una dintre capitalele europene, care vă atrag ca lumina pe fluturi, în timp ce pălăria şi ochelarii de soare sunt absolut necesari dacă mergeţi la mare.

Vacanța la țară
Rochiile şi topurile albe brodate sunt alegerea perfectă pentru un look romantic ce te duce cu gândul la vacanţele petrecute la bunici. Pentru un pus de feminitate poartă pe cap o coroniţă din flori.

City break
Explorarea asiduă a unei metropole necesită o ţinută lejeră, care să vă permită să vizitaţi cât mai multe muzee şi obiective turistice, dar şi şic, pentru momentele în care vă opriţi să luaţi masa la cele mai populare restaurante ale oraşului.

Cruise Style
Pe litoral sau într-o croazieră, apariţiile voastre, doamnelor, trebuie să fie cât mai stylish, de aceea o pereche de pantaloni palazzo şi o rochie largă cu imprimeuri sunt cele mai potrivite alegeri. Sandalele trebuie sa fie plate şi dintr-un material impermeabil.

About Diana Sandu