Don't Miss

Julio Iglesias, întâiul artist latino

By on iunie 29, 2015
julio iglesias

După aproape cinci decenii de când a început să cânte, Iglesias fost declarat cel mai de succes artist latino din toate timpurile.

Sony Music a organizat luni o ceremonie unică în cadrul căreia i-a decernat lui Julio Iglesias un premiu pentru întreaga carieră și i-a confirmat astfel poziția întâi în topul celor mai populari artiști de muzică latino. De altfel, cântărețul nu a înregistrat doar un succes punctual, ci se află printre primii zece artiști din lume din punctul de vedere al vânzărilor materialelor discografice.

Ceremonia, organziată după ce Iglesias a depășit pragul de 300 de milioane de CD-uri vândute, a fost găzduită de Royal Albert Hall din Londra, locul unde a concertat prima dată în 1982.

„Cu această ocazie vreau să le mulțumesc celor care mi-au cumpărat albumele și celor care au venit să mă vadă în concerte!”, a declarat artistul spaniol când și-a ridicat trofeul. Deși vizibil emoționat de ceremonie, Iglesias a făcut și o glumă înainte de a coborî de pe scenă, spunând că deși acest premiul îl onorează, de fapt, cel mai important trofeu primit e dragostea fanilor lui.

About Diana Sandu