Don't Miss

Joculetele flash cu tematica fotbalistica

By on iulie 22, 2017
Jocuri fotbal

Se stie faptul ca fotbalul este sportul rege al jocurilor cu mingea, popularitatea acestuia este de necontestat, Cupa Mondiala avand aproape acelasi ratinguri la televiziunile din toata lumea ca si Olimpiada. Portretul clasilc al fanilor acestui sport este unul usor de recunoscut, in general barbati, entuziasti, atletici, in fata televizorului, la bar, purtand fularul ori tricoul echipei favorite pentru meciul mult asteptat sau in parc cu prietenii, la partide amicale de fotbal pe terenuri special amenajate.

Acestei categorii de fani insa, li se adauga cei care combina aceasta pasiune cu pasiunea pentru gaming si, incredibil dar adevarat, aceasta categorie este chiar mai larga, cuprinzand in mod egal amebele sexe si mai toate varstele de pasionati. Dovada clara sta in faptul ca, anual, jocurile cu fotbal aduc incasari impresionate, unele chiar doborand recorduri in acest sens. Cu o asemenea cerinta, este normal ca industria sa fie in plina dezvoltare, oferind tot mai multe variante virtuale a mult iubitului joc cu mingea.

Jocurile flash, accesibile pentru oricine

Dintre toate categoriile de astfel de jocuri disponibile, joculetele flash sunt cele mai indragite si este lesne de inteles de ce. Ca principiu, industria jocurilor flash, jocuri micute create de obicei de echipe de freelanceri, este una in continua dezvoltare pe domeniul web. Aceste joculete sunt usor de accesat si nu necesita talent de gamer, console sau computere super performate. Jocurile de acest fel sunt simple si captivante, cu reguli clare si usor de urmat, in general structurate pe nivele ce cresc proportional in dificultate si sunt indeale pentru pauzele din timpul zilei de lucru. Mai mult decat atat, exista o varietate imensa de stiluri de joculete disponibile:

joculete 3D : acestea sunt variante simplificate ale jocurilor pentru console si in general ofera jucatorului posibilitatea de a controla echipa in timp real in diverse decoruri, precum fotbal pe plaja, fotbal la scoala sau obisnuitul fotbal pe gazon.

  • joculete cu penalty: acestea se concentreaza doar pe partea de penalty a meciului, oferind jucatorului posibilitatea sa isi exerseze fie tehnicile de sutare la poarta, fie talentele de portar.
  • joculete tip manager: acestea se concentreaza pe partea de strategie, oferind jucatorului posibilitatea sa managerieze o echipa noua, ducand-o catre culmile succesului. Se pot cumpara si vinde jucatori, stabili strategii de joc si multe altele.

About Diana Sandu