Don't Miss

Jante din aliaj pentru posesorii de masini puternice

By on ianuarie 30, 2018
Jante pentru masini

Autoturismele sunt supuse zi de zi uzurii, iar durata de viata a acestora este strans legata de tipul de jante ales de proprietarii acestora. Alegerea tipului de jante potrivit nu este deloc usoara, tinand cont de varietatea de produse disponibile pe piata de profil, insa este important ca decizia sa se bazeze nemijlocit pe calitatea si durabilitatea jantelor. Astfel, in timp ce unii conducatori auto aleg jantele in functie de pret, cei mai inspirati se indreapta catre un set de jante auto versatile, rezistente la conditiile meteo nefavorabile si extrem de placute din punct de vedere vizual, adica o pereche de jante din aliaj.

Jantele din aliaj imbunatatesc performantele automobilului

Gratie avantajelor tehnice pe care le determina prin utilizare, jantele din aliaj reprezinta o varianta populara in randul conducatorilor auto care sunt in cautarea unor jante aliaj performante si extrem de calitative. Dorind sa le ofere cele mai eficiente componente auto posesorilor de masini puternice, AutoChrome importa jante din aliaj produse sub egidele VIA, DOT, SONCAP, ISO/TS 16949:2009, TSE, SN, ce provin de la producatori internationali, de referinta in acest sector de productie.

Jantele din aliaj oferite de AutoChrome au capacitatea de a eficientiza performanta automobilelor indiferent de sezon, insa mai ales in sezonul rece, atunci cand conducatorii auto se simt obligati sa le testeze limitele, din cauza drumului inghetat si a nametilor. Totusi, chiar si in acele conditii, jantele din aliaj se comporta excelent, fiindca in ciuda umezelii acestea nu ruginesc, asigura un condus confortabil si investesc masina cu un design elegant, motiv pentru care sunt si extrem de versatile si pot face fata atat intr-un cadru urban, cat si unul rural, fiind extrem de durabile si rezistente la socuri si accidente.

Tipuri de jante in functie de dimensiunile vehiculului

Portofoliul AutoChrome cuprinde patru tipuri de jante din aliaj, respectiv jante aliaj 15″, 16″, 17″ si 18″. Fiecare dimensiune a jantelor este dedicata unei tipolologii specifice de autovehicule, in masura in care specificatiile tehnice ale acestora permit adaptarea unor componente auto de dimensiuni si capacitati similare. Cu alte cuvinte, o masina de mici dimensiuni nu poate fi accesorizata cu un set de jante aliaj 18, fiindca aspectul vizual va sublinia un dezechilibru la nivel de dimensiuni, in timp ce condusul in sine ar putea deveni usor neconfortabil pentru sofer.

Jantele aliaj 15 inch cuprind nu mai putin de 18 modele, iar preturile pornesc de la 1.497 Lei si pot ajunge pana la maximum 1.522 Lei. Acest tip de jante sunt perfecte pentru masinile de mici dimensiuni, „de oras”, cum mai sunt numite in mod generic, posedate in mare masura de conducatorii auto care aloca o importanta majora parcarii facile si locurilor de parcare si care apeleaza, prin urmare, la o masina versatila si usor de condus in trafic. Jantele aliaj 16 si 17 inch sunt ideale atat pentru masini de mici dimensiuni, cat si pentru masini de dimensiuni medii, dar nu mari (de teren), in timp ce jantele aliaj 18 inch sunt recomandate pentru masinile puternice, tip bolid. In acest caz, dimensiunile semnificative ale unui astfel de automobil se imbina perfect cu dimensiunile jantelor, ale caror pret maxim nu depaseste 2.785 Lei. Totodata, un set de jante aliaj 18 inch maximizeaza performantele automobilului, determinand o manevrare lejera, fluida a acestuia, sporindu-i durata de viata.

AutoChrome este magazinul online care se dedica furnizarii celor mai performante si eficiente tipuri de jante, pentru a imbunatati performantele si eficienta masinilor puternice. Jantele din aliaj se dovedesc a fi cea mai rentabila varianta in raport cu pretul si durabilitatea, aspecte de care conducatorii auto tin cont atunci cand achizitioneaza jante noi pentru masinile lor. Gama completa de dimensiuni, modele si preturi poate fi accesata din magazinul AutoChrome, acolo unde puteti gasi cele mai bune tipuri de jante pentru automobilul dumneavoastra.

About Diana Sandu