Don't Miss

Istoria completa a organizatiei New Holland

By on decembrie 4, 2015
new holland

New Holland este cunoscuta ca si alianta marilor producatori agricoli. In 1985, Abe Zimmerman este omul care a creat New Holland. Provine de la numele orasului unde a fost infiintata: New Holland in Pennsylvania, Statele Unite ale Americii.

Astazi New Holland este o organizatie formata din 4 principali producatori: New Holland, Claeys, Ford si Fiat Trattori. Ei sunt impreuna pentru a avea mai multa putere si sa devina lider de piata. Acestea toate au contribuit la îmbunatatirea echipamentelor agricole, datorită initiativei lor.

Leon Claeys: de la agricole la combine agricole.

Leon Claeys a fost un mecanic belgian care in 1906 a produs combine agricole stationare. El a avut un mare succes astfel incat a deschis o fabrica in 1909. Claeys va face si va crea combine agricole si, in curand sa devina lider de piata in Europa. In 1960 New Holland cumpara Claeys. In prezent fabrica belgiana inca mai exista: ea este acum o fabrica New Holland.

Ford, Producator “Leader si tractoare”.

Ford este renumit pentru succesul sau in industria automobilului. Cu toate acestea Henry Ford a dorit sa investeasca in agricultura cu tractoare Ford. Acesta va deveni in curand un succes datorita autostopul in 3 puncte in 1939. Ford cumpara New Holland si creeaza Ford New Holland Inc in 1986.

Alexandre Braud: Lider de piata utilaje viticole.

La sfarsitul secolului 19 Braud fabrica prima combina agricola. Ei au devenit foarte populare datorita lui Braud 1014 o masina de cules via in 1975. A fost un succes imens pe piata vinului. Mai tarziu, Fiat cumpara Braud.

Fiat Trattori: tractoare la o scara industriala.

Fiat Trattori este primul producator italian in construirea tractoarelor la o scara industriala. Ei au primit numeroase premii la expozitii agricole: acestea sunt recunoscute in intreaga lume. In 1990, Fiat investeste in New Holland.

Incepand cu anul 1994 New Holland aduna oameni si companii pentru dezvoltarea agriculturii cu inovatii in sfera echipamentelor. Tractoare, combine agricole, utilaje viticole, utilaje de cosit … New Holland este unul dintre liderii mondiali in echipamente agricole.

About Diana Sandu