Don't Miss

Invitati alti oameni dupa cateva saptamani

By on iunie 17, 2019
Invitati alti oameni dupa cateva saptamani

Distractia nu este o activitatea solitara. Este o modalitate de a fi impartasita. Asta face parte din ceea ce este distractiv.

Desigur, eu sunt un introvertit, asa ca uneori imi place sa ma distrez singur, dar mai des imi place sa desenez si sa merg la magazinul de arta cu prietenii. Sporeste creativitatea si genereaza noi idei. Mai mult decat atat, va puteti mentine reciproc responsabili.

Va sugerez sa asteptati cateva saptamani pentru ca doriti sa stiti pentru dvs. ce va place si ce preferati nu faceti. De asemenea, va ofera si timp sa auziti si sa va ocupati de propriul dvs. critic interior. In acest fel, cand sunteti cu prietenii, puteti vorbi despre acest lucru si puteti impartasi note despre ceea ce se spune si despre modul in care lucrurile se aranjeaza.

Exista acea bucurie cand creati ceva impreuna, chiar daca este doar o minge de papier-mache pe care ati pus-o intr-o dupa-amiaza. Distractia impreuna construieste prietenii si alte relatiile  de increderea vin mai usor.

Conversatiile se pot adanci in timp ce pictati cu degetul, la urma urmei. Si toate acestea va invata cum sa traiti in acest moment si sa va distrati in timp ce faceti alte lucruri de „adult”.

About Diana Sandu