Don't Miss

Introducere in horoscopul zilnic

By on martie 3, 2016
gemeni

Stilul de viaţă actual al oamenilor este atât de agitat şi plin de stres, cu o rată atat de ridicată de concurenţă, încât oamenii sunt mereu îngrijoraţi cu privire la viitorul lor. Aceste griji i-au făcut să caute căi şi mijloace care prin care pot să afle ce îi aşteaptă în viitor, astfel încât să-şi poată pregăti din timp strategiile de acţiune corespunzătoare şi să facă paşii necesari pentru a obţine succesul în viaţă. Această nevoie a oamenilor, de a prevedea ce urmează să se întâmple, a crescut importanţa astrologiei, mai exact, a predicţiilor astrologice zilnice, (saptamanale, lunare, anuale), cunoscute sub denumirea de Horoscop zilnic, (Horoscop Saptamanal, Horoscop Lunar sau Horoscop anual (Horoscop 2016,Horoscop 2017, etc).  În zilele noastre un Horoscop Zilnic este foarte uşor de găsit, atât în ziare şi reviste, cât şi pe internet.

Există mulţi oameni care se bazează pe un horoscop zilnic care să îi ajute să-şi construiască încrederea in ziua de maine. Cu ajutorul horoscopului ei devin conştienţi de lucrurile care ar putea să se întâmple,  pe parcursul zilei sau intr-o anumita perioada de timp. Dar trebuie ţinut cont că previziunile dintr-un horoscop zilnic sunt generale. Ele pot fi de ajutor pentru a ghida, dar este posibil să nu corespundă în totalitate cu personalitatea fiecărei persoane născute într-o anumită zodie. Oamenii trebuie să fie conştienţi că horoscopul zilnic este generalizat şi trebuie să fie interpretat în funcţie de nevoile si situatia fiecăruia.

Există o diferenţă între un horoscop zilnic şi un horoscop natal. Un horoscop zilnic este bazat într-o proporţie destul de mare pe ciclul lunar, fără să se ia în considerare datele personale ale unei persoane, cum ar fi data şi locul naşterii. Singurul lucru care se ia în considerare în pregătirea horoscopul de zi cu zi este semnul zodiacal. În astrologie zodiile sunt împărţite în funcţie de lunile din an (Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti).

Horoscopul zilnic poate fi consultat de către orice persoană născută în aceeaşi zodie, indiferent de anul în care s-a născut. Realizarea predicţiilor zilnice este dependentă de mişcarea Lunii în ziua pentru care un horoscop zilnic este pregătit. Astrologii susţin că mişcarea şi poziţionarea Soarelui este cea mai importantă pentru întocmirea unui horoscop, însă realizarea unui Horoscop zilnic în funcţie de poziţionarea Lunii are şi avantajele sale. Luna fiind astrul ceresc care guvernează emoţiile, urmărind mişcarea sa zilnică, obţinem un control mai bun asupra emoţiilor noastre, ne menţinem un echilibru emoţional şi reuşim să rezolvăm şi să gestionăm cu mai multă uşurinţă orice problemă apărută pe parcursul zilei.

About Diana Sandu