Don't Miss

Intrebari si raspunsuri despre camasile negre

By on septembrie 30, 2015
camasi negre

Cand se poarta camasile negre ? Unde se poarta camasile negre ? Cu ce se asorteaza camasile negre ?

Trei intrebari pe care, din pacate, foarte multi barbati nu si le pun inainte de a se imbraca sau inainte de a-si mari garderoba in preajma unui eveniment important sau a unei intalniri. Multi dintre ei, printre care se numara si aceia cu un gust estetic puternic dezvoltat iubesc hainele negre. Pur si simplu, sunt elegante, frumoase, se pot asorta la multe chestii si de ce sa nu recunoastem hainele negre, in special camasile negre, dau si un aer misterios, lucru despre care nu putem spune ca ne displace.

Camasile negre pot fi purtate intr-o arie mai restransa de locuri in comparatie cu cele albe, gri, albastre sau chiar roz. Totusi, in viziunea noastra nu se poate purta o camasa neagra la o nunta. De ce ? Simplu, nunta este un loc de veselie, bucurie unde toti oamenii sunt pozitivi si atmosfera este incarcata doar cu voie buna. O camasa neagra nu isi are locul acolo. La o nunta puteti imbraca camasi albe, camasi bleu sau chiar camasi roz daca doriti, dar nu camasi negre.

In schimb, puteti purta o camasa neagra la o intalnire si aici nu vorbesc despre o intalnire de afaceri. Puteti de asemenea purta o camasa neagra cand mergeti intr-o calatorie mai oficiala. La fel, un alt loc in care se cere o camasa neagra asortata la un costum negru este o inmormantare. Stiu, un eveniment neplacut din viata noastra, dar din pacate cat traim avem parte si de el. O camasa neagra o putem asorta in general cu un costum negru elegant sau o pereche de jeansi. Totul depinde de modelul camasii, de locul unde o vom purta si de preferintele noastre.

About Diana Sandu