Don't Miss

Ingrijirea pantofilor din piele

By on iulie 25, 2016
pantofi

O data cu schimbarea sezonului, exista noi argumente ce trebuie luate in considerare pentru a avea grija de perechile de pantofi de piele. Cu cateva luni in urma, preocuparea principala a dvs era sa va protejati incaltaminte de efectele nocive ale sarii si zapezii, insa acum in perioada calda, trebuie sa va protejati pantofii din piele de numerosi factori amenintatori. Cu toate acestea, pantoful este unul dintre articolele cele mai fiabile, insa este si o necesitate in orice moment al anului.

Ingrijirea pantofilor din piele nu este necesara doar pentru a face pantofii sa arate bine, ceea ce ar fi un un motiv suficient de bun pentru a avea grija de ei, de asemenea, este important pentru a mari perioada de rezistenta a acestora. Fie ca petreceti sau nu mult timp pe pantofi, tot trebuie sa aveti grija de acestia. In continuare puteti citi cateva tructuri pentru ingrijirea perechilor de pantofi de piele.

1. Periati murdaria si resturile cu o carpa moale sau o perie. Luati in considerare acest lucru de fiecare data dupa ce purtati pantofii.

2. Scoateti sireturile de la pantofi pentru a le putea curata foarte bine.

3. Spaltati pantofii cu apa folosind o carpa moale. De asemenea, puteti folosi un aspirator special pentru incaltaminte din piele (disponibil in majoritatea magazinelor de specialitate). Este foarte important sa retineti ca niciodata sa nu asezati pantofii de piele la soare la uscat, deoarece acest lucru poate duce la decolorare.

4. Lustruieste pantofii cu crema cel putin o data pe luna sau ori de cate ori este nevoie. Inainte de a incepe, verificati zonele ascunse pentru a va asigura ca nu se produc modificari de culoare.

5. Folositi un balsam sau o lotiune speciala pentru piele, cel putin de doua ori pe an pentru a ca pantofii sa aiba un aspect cat mai ingrijit.

6. Nu folositi produse pentru piele regulat, deoarece acest lucru poate dauna. Pentru pete, incercati sa utilizati o radiera. Daca acest lucru nu functioneaza, incercati cu putin otet nediluat.

Fie ca sunteti doriti sa cumparati o pereche de pantofi de calitate dar cat mai simpli, fie ca doriti o pereche de pantofi cu toc pentru tinutele elegante sau casual, intotdeauna se va merita sa investiti bani in incaltamintea din piele. Daca nu stiti exact ce model de pantofi vi se potriveste, mergeti intr-un magazin de incaltaminte iar personalul din cadrul acestuia, va poate recomanda modelul potrivit pentru stilul dvs sau pentru evenimentul la care va trebui sa participati.

About Diana Sandu