Don't Miss

Ingrijindu-ma pe mine – Prima parte

By on mai 15, 2019
Ingrijindu-ma pe mine - Prima parte

Am luat o decizie, un juramant de fapt, si m-am angajat sa fiu intentionat cu privire la cresterea mea de sine. A trebuit sa redescoperesc cine sunt eu. A trebuit sa-mi restabilim valorile. Trebuia sa ma intorc la fel cum am vrut sa simt. Trebuia sa ma ingrijesc mai intai pentru a putea da ce e cel mai bun din mine celorlalti.

Pentru a realiza o parte din acest lucru, a trebuit sa incep prin a-mi decuta spatiul mental. Mintea mea indoielnica a acoperit lentila prin care am vazut lumea. A trebuit sa gasesc cai de a elimina dezordinea si de a face loc pentru prezenta si adevar.

Iata trei moduri atat de simple, dar fundamentale, de a va declansa spatiul mental:

1. Cititi
Atunci cand am vrut sa gasesc o evadare,lucrul de care aveam nevoie cel mai mult era legatura si perspectiva. Escaping-ul este doar suprimarea durerii, permitandu-i sa fure si sa se transforme in ceva mult mai mare decat ceea ce era deja.

Cand sunteti capabil sa recunoasteti sentimentul de a dori sa scapati, utilizati-l ca o rampa de lansare spre auto-crestere si reinventare.

Citirea ma legat de puterea povestii personale si a aruncat lumina asupra perspectivei. M-a facut sa vad chiar lucrul care mi-au provocat o asemenea durere intr-un mod diferit. Lentilele in care am vazut lumea s-au schimbat si o schimbare in mental a aparut.

About Diana Sandu