Don't Miss

Informatii utile despre corpurile de iluminat

By on septembrie 16, 2015
corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat sunt obiecte indispensabile in orice casa. Pentru oricine se respecta, un bec agatat de doua fire iesite din perete sau din tavan, nu este deloc o solutie. Tocmai de aceea, voi incerca in acest articol sa va expun cateva din corpurile de iluminat si sa va explic in ce camere se pot folosi.

In primul rand, o vom lua de afara pentru a avea o oarecare ordine. Afara aveti nevoie de obicei, pe peretele de la intrare de aplice care sa lumineze in momentul in care iesiti/intrati sau primiti musafiri. De obicei, aceste aplice sunt majoritatea create pentru a da o tenta veche aspectului intrarii.

Urmeaza holul de la intrare, care daca este unul indeajuns de mare, de obicei poate fi iluminat printr-un corp iluminat numit candelabru. Nu va speriati, un candelabru nu trebuie sa fie neaparat mare, cat sa nu va incapa intr-un hol normal. Sunt candelabre adaptate la diferitele inaltimi ale interiorului caselor.

Urmeaza sufragerie unde puteti folosi tot in candelabru, insa aici, de obicei este recomandata mai degraba o lustra din cristal pentru a oferi o cat mai mare eleganta incaperii. Daca mersul prin magazine a devenit o povara, aflati ca puteti achizitiona foarte bine si lustre online. Astfel nu va trebui decat sa va plimbati prin spatiul virtual, sa alegeti din sutele de modele, sa comandati si sa va asteptati comanda in fata usii.

Pe langa toate acestea, tot in sufragerie pot aminti si despre niste corpuri de iluminat moderne. Astfel, puteti folosi neoane in diferite culori, ascunse dupa mdelele din rigips sau puteti folosi noile tehnologii de iluminare cu LED.

About Diana Sandu