Don't Miss

Informatia mult cautata

By on august 29, 2015
informatia mult cautata

Acum cateva zile strabateam internetul aiurea, nu cautam ceva anume. De fapt lucrul asta il faceam in fiecare zi, iar cand dadeam peste ceva care imi placea, ma opream. De obicei imi place sa citesc lucruri noi, lucruri despre viata, sanatate, tehnologie, cultura, familie, frumusete etc.

Si decat sa dau banii pe unele reviste, care sunt si scumpe si total aiurea scrise, preferam sa caut bloguri pe care puteam citi ceva placut, ceva in care sa ma regasesc. Tot cautand si intrand pe tot felul de bloguri, doar unul singur mi-a atras atentia in acea zi si m-am hotarat sa imi petrec putin timp pe el, pentru a citi unele dintre articolele scrise acolo. Site-ul se numeste andera.eu si mi s-a parut interesant deoarece avea articole scrise in toate nisele, de la educatie, sanatate si tehnologie pana la cultura si moda.

Prima data am intrat la sectiunea Tehnologie, deoarece era lucrul care ma interesa cel mai mult si am vrut sa vad ce fel de articole sunt acolo. Am ramas placut surprins cand am vazut ca au articole bune la aceasta sectiune, le-am citit aproape pe toate si au fost foarte interesante.

Erau niste lucruri pe care nu le stiam si pe care le puteam invata atunci. Inainte sa ies, am zis sa mai arunc un ochi pe acest site, deoarece imi sarise in ochi un articol despre cele mai frumoase cluburi din lume. In acest articol erau enumerate cluburile in care orice om caruia ii place distractia ar trebui sa mearga macar o data. Si cred ca toti ar merge daca i-ar ajuta si bugetul. Eu de mult imi dorisem sa ajung in unul dintre aceste cluburi, si anume, Ministry of Sound din Londra.

Auzisem despre el ca este unul dintre cele mai tari cluburi din lume, in care se asculta numai muzica house, preferata mea. Nu stiam despre acest club decat ca s-a deschis acum aproximativ 22 de ani si ca are unul dintre cele mai bune sisteme audio din lume. Cu siguranta o sa mai revin pe acest site pentru a mai citi lucruri interesante si sper ca sip e viitor sa adauge pe el articole la fel de bune ca si pana acum.

About Diana Sandu