Don't Miss

Inca tanjim dupa vacante in statiunea Bran

By on martie 2, 2017
munte

Iti plac vacantele la munte, pline de aventura prin drumetiile care le organizezi, sa iti oxigenezi creierul prin aerul curat si ozonat de la munte? Acum ai ocazia de a intra pe portalul nostru sa cauti cele mai ieftine cazari, in cele mai bune locuri, cu cele mai luxoase pensiuni in care poti sa te cazezi.

Statiunile montane a devenit un mod de relaxare din ce in ce mai utilizat de romanii care muncesc zilnic, locuiesc in marile orase pline de poluare, acestia alegand muntele pentru a scapa de stres, de a se distra, si de a-si incarca bateriile pentru munca pe care o pestreaza. Unele din locurile unde te poti relaxa la cele mai mici preturi sunt Bran si orasul plin de istorie si cu multe locuri de vizitat Cluj Napoca.

Statiunea montana Bran a devenit de cativa ani una din statiunile preferate ale turistilor datorita locurilor bogate in cultura si istorie, locurilor de cazare fie ele la cort, fie la pesiuni, totul desfasurandu-se in natura. Cazarile aici in statiune sunt pentru toate gusturile si pentru toate bugetele, acestea fiind puse la dispozitie de proprietari dornici de a avea locuintele pline de turisti.

Aceste lucru este posibil prin cazarea la particulari, care isi pun pe tava clientilor tot ce au mai bun, chiar locuinta in care acestia isi duc viata. Branul este renumit datorita castelului Bran sau castelul lui Dracula un loc plin de istorie stravechi in care legendele spun ca aici a locuit Vlad Tepes.

Orasul Cluj Napoca, un oras vizitat anual de o multime de turisti, pentru frumusetea obiectivelor turistice pe care autoritatile orasului le pun la dispozitie. Acest oras este centrul comunitatii maghiare aici locuind aproximatix 60 000 de maghiari.

Locuitorii acestia minuntati, pun la dispozitie cea mai buna oferta de cazare din Cluj, cu cea mai buna mancare, si cu cele mai mici preturi. Cazarea in aceste locuri se poate gasi online, proprietarii punandu-si pe internet poze cu locuintele pe care le inchiriaza, preturile pentru fiecare perioada a anului, si ofertele pe care sunt dispusi sa le faca.

About Diana Sandu