Don't Miss

Importanta distractiei

By on iunie 5, 2019
Importanta distractiei

Niciodata nu subestimati importanta distractiei. ~ Randy Pausch
Cu cateva luni in urma m-am dus la aniversarea unui prieten. La gratar, am vorbit si am jucat jocuri de masa, printre altele. Cand m-am intors acasa, i-am spus sotiei mele: „Am avut parte de atat de mult distractie in seara asta!” Am fost cam uluit de fapt de zile intregi.

Ceea ce m-a lovit a fost ca am petrecut multi ani inainte sa merg la petreceri, sa stau cu oamenii si sa petrec timpul singur, fara sa ma distrez. Daca m-am uitat inapoi, de cele mai multe ori trebuia sa ma distrez, ma ingrijoreaza ceva ce am gresit sau cum as fi facut ceva mai tarziu. A fost un mod dur de a trai.

Cand am inceput propria afacere, am inteles acest obicei pe care il aveam. Nu stiam cum sa traiesc in prezent. Si cand tocmai v-ati investit timpul, energia si numerarul intr-o afacere pe care nu o cunoasteti, va functiona, este bine sa aveti o priza. In cele din urma mi-am dat seama ca trebuie sa gasesc ceva de care sa ma pot pierde.

Sunt destul de sigur ca nu sunt singurul care se lupta sa se distreze asa cum trebuie – pierde-te in acest moment, razand pana cand durerea stomacului te face sa te simti atat de multumit ca nu te-ai uitat la un ceas in ore.

Cred, din pacate, ca multi dintre noi nu invatam niciodata cum sa facem acest lucru ca si copii. Vietile noastre s-au umplut de haos sau au fost programate prea riguros.

Indiferent de situatie, ca adulti, avem puterea de a schimba modul in care ne petrecem timpul si cum ne simtim. Iata cum mi-am gasit curajul de a cumpara creioane si de a petrece toata dupa-amiaza colorand pentru ca asa am vrut.

About Diana Sandu