Don't Miss

Importanta calitatii lenjeriilor de pat

By on august 15, 2015
lenjerii de pat

Alegerea unei lenjerii de pat potrivite contribuie la obtinerea unui somn linistitor, iar multitudinea de lenjerii deosebite disponibile in magazine va permite sa faceti alegerea ideala in functie de materialul si dimensiunea cearceafurilor astfel incat sa va simtiti confortabil cand va odihniti.

La ora actuala exista mai multe categorii de lenjerii de pat, fiecare oferind avantaje specifice. Cele mai apreciate sunt lenjeriile din bumbac satinat, realizate 100% din fibre naturale, care pot fi monocrome pentru un dormitor elegant sau bicolore, daca doriti un design mai modern. Un alt avantaj al acestor lenjerii este cearceaful de pat care are un elastic perimetral ce il fixeaza foarte bine pe saltea si il impiedica sa se stranga in timpul miscarilor din somn.

Pentru persoanele traditionaliste sunt disponibile lenjerii clasice din bumbac, dar care primesc trasaturi moderne prin decorarea cu broderii sau aplicatii deosebite. Un al tip de lenjerii din bumbac reuneste cearceafurile creponate, care sunt foarte usor de intretinut, nu necesita calcare si sunt placute la atingere. Daca doriti un design rustic al dormitorului, puteti alege o lenjerie din finet, o tesatura mai speciala din bumbac, acestea sugerand foarte bine mediul natural sau atmosfera de la tara.

In materie de culori si imprimeuri, oferta este foarte variata: de la lenjerii cu motive florale, cu imagini imprimate sau forme abstracte, la combinatii simple de piese de culori diferite, de exemplu un cearceaf de pat deschis la culoare si fete de perna si cearceaf de pilota in culori contrastante sau lenjerii cu imagini imprimate, cum este cazul celor pentru copii.

Exista cateva dimensiuni uzuale pentru piesele din setul unei lenjerii, dar acestea se pot adapta cu usurinta si altor masuri de paturi, perne sau pilote. Pentru pastrarea aspectului ca nou si conservarea culorilor se recomanda atentie speciala la curatarea acestor lenjerii moderne, astfel incat sa le puteti folosi cat mai mult timp.

About Diana Sandu