Don't Miss

HTC One ajunge in Romania si in varianta gold

By on august 8, 2016
htc one gold

HTC One este considerat a fi unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate in 2013 iar aceasta afirmatie este intarita atat de reactia pozitiva a consumatorilor cat si de cifre, acelasi model fiind vandut in milioane de exemplare in decursul celor aproximativ opt luni de la lansare. Primul aspect care te va incanta in momentul in care testezi un telefon HTC One, pe langa caracteristicile multimedia de invidiat, va fi designul inovativ, nu putini fiind aceia care afirma ca cei de la HTC ne-au oferit cel mai reusit smartphone al acestui an.

Este mai mult decat cunoscut designul lui HTC One, carcasa din aluminiu fiind atent finisata in timp ce formatul este unul mai mult decat atractiv. Intr-o prima instanta, HTC One a fost oferit publicului intr-o superba carcasa de culoare argintie, culoarea de baza promovata de HTC, cat si intr-o carcasa de culoare neagra, acest model fiind un raspuns la varietatea coloristica implementata de principalul competitor: Samsung Galaxy S4.

Punctul culminant al ascensiunii lui HTC One il putem numi versiunea gold, o versiune care pare a fi un raspuns la celebrul smartphone iPhone 5S gold dar si un raspuns prompt la numeroasele solicitari venite din partea fanilor acestui smartphone. Desi nu discutam si de upgrade-uri la nivel hardware, software sau multimedia, HTC One gold chiar este un smartphone de luat in considerare, cel putin din punct de vedere estetic, impresia generala fiind una mai mult decat pozitiva.

Desi nu poate fi comparat cu un Vertu Gold, celebrul telefon realizat intr-o carcasa faurita exclusiv din aur, HTC One gold dispune de o carcasa din aluminiu pigmentata intr-o nuanta aurie aleasa destul de inspirat, amanunt care va atrage cu siguranta atentia celor care isi doresc un telefon mai deosebit.

Camera foto a ramas aceeasi, sistemul de operare, desi vechi, poate fi upgradat la ultima versiune, in timp ce lista de aplicatii si jocuri poate fi conturata cu usurinta datorita accesului deplin in portalul Google Play. Puteti testa acest smartphone in mai multe magazine din tara, pretul sau fiind de aproximativ 540 de euro la liber.

About Diana Sandu