Don't Miss

Hotelul Palm Wings – oaza de relaxare pentru turistii pretentiosi

By on iunie 10, 2015
palm wings kusadasi

In momentul in care doriti sa va petreceti o vacanta de vis pe teritoriul turcesc trebuie sa actionati dupa un plan organizat, deoarece aceasta destinatie mixta pune la dispozitia turistilor o oferta foarte diversificata, mai ales daca ne raportam la gama spatiilor de cazare. Peisajul Turciei este definit de plaje spectaculoase, cu nisip auriu si apa cristalina, unde ajung oameni de pe tot globul pamantesc, majoritatea cautand liniste si o experienta multiculturala pestrita. Fara indoiala, daca doriti sa beneficiati de un sejur impresionant la unul dintre cele mai populare hoteluri turcesti, resortul Palm Wings Beach Kusadasi este o optiune demna de trecut pe lista dumneavoastra.

Incepand cu faimosul calitativ de cinci stele, care ar trebui sa ofere o privire de ansamblu asupra facilitatilor disponibile, pana la incorporarea acestuia intr-una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta, statiunea Kusadasi, hotelul Palm Wings devine o locatie emblematica pentru zona litorala luxurianta, cadru ideal pentru petrecerea unei saptamani de concediu. Cunoscut odinioara sub denumirea de Egeria Beach Club, hotelul a fost reconditionat dupa cele mai inalte standarde calitative, oferind in acest moment o experienta completa, generata de multitudinea serviciilo conexe care imbunatatesc sejurul intr-un anumit spatiu de cazare.

Cu un numar impresionat de camere, mai precis 346, hotelul aduce in prim plan suficiente artificii estetice demne sa atraga atentia si celui mai pretentios turist. Devine putin probabil sa nu identificati o anumita incapere care sa va ofere acea viziune exterioara de ansamblu, avand in vedere faptul ca hotelul este localizat pe plaja. Printre comunele facilitati disponibile in interiorul camerelor spatioase se evidentiaza aerul conditionat, element indispensabil avand in vedere codul termic infernal specific Turciei in perioada calendarisitica mai-septembrie, alaturi de balcon individual, dispozitivele electronice uzuale, precum televizorul ultramodern si telefonul, un minibar dotat cu principalele alimente si gustari pe care le puteti visa la orice ora din zi sau noapte.

Cele patru restaurante afiseaza un adevarat festin culinar, mai ales ca aduc in prim plan majoritatea peparatelor culinare traditionale, care impresioneaza prin amestecul inconfundabil de mirodenii specifice, precum kimionul sau menta. Pentru turisti conteaza foarte mult atentia pe care o primesc din partea personalului, iar conceptele promovate de hotelul Palm Wings Kusadasi se indreapta in aceasta directie, dovada fiind faptul ca fiecare persoana beneficiaza de o rezervare gratuita la cele patru restaurante, pe care o pot utiliza in orice moment.

Exista o serie de alte facilitati care pot infrumuseta vacanta adultilor sau a copilasilor, dintre care se evidentiaza piscinele dotate cu echipamente diverse de joaca, terenuri de tenis sau baschet, sali care ofera posibilitati extinse de divertisment, deoarece incorporeaza in cadrul lor proiectoare si aplicatii de jocuri video, dar si spa-uri reconfortante unde puteti beneficia de un masaj de relaxare cu tematica,fiind acompaniati de aromele si fondul muzical de inspiratie turceasca.

 

 

About Diana Sandu