Don't Miss

Hotel Aurora Mamaia, unul dintre cele mai accesibile hoteluri din statiunea Mamaia!

By on iulie 20, 2014

Hotel Aurora Mamaia, unul dintre cele mai accesibile hoteluri din statiunea Mamaia!

Odata trecuta perioada rece, ne vedem nevoiti sa ne gandim la mare, la soare, la un concediu bine meritat dupa un an greu, un an in care am muncit din greu. Ajunsi in perioada Pastelui, stim cu totii ca urmatorul pas este sezonul cald, sezonul in care multi dintre noi alegem litoralul in detrimentul unei excursii montane. Astfel, rasfoind printre ofertele actuale si incercand sa punctam cele mai bune oferte de cazare pe litoralul romanesc, ne-am oprit cu privirea spre statiunea Mamaia, una dintre cele mai bine cotate statiuni de pe litoralul romanesc. Hotelul pe care l-am ales si pe care vi-l recomandam a fi o buna varianta de cazare este: Hotel Aurora Mamaia, hotel clasificat cu 2 stele dar care dispune de oferte bune de cazare si de un raport calitate/pret excelent, asa cum reiese si din feedback-urile pe care le-am gasit pe site-urile agentiilor de cazare.

Aurora Mamaia este un hotel amplasat pe faleza din statiunea Mamaia in imediata apropiere a Complexului Comercial Perla si la cateva minute distanta de Aqua Magic. Unitatea hoteliera Aurora din Mamaia a fost complet renovata si utilata cu mobilier si ustensile noi in anult 2008, serviciile de cazare devenind in timp ireprosabile din toate punctele de vedere. Hotelul dispune de numai putin de 339 de camere duble, iar datorita amplasarii excelente in cadrul statiunii, toate camerele beneficiaza de vedere la mare si de balcoane mai mult decat generoase.

Camerele sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, tv cu cablu, internet wireless, accesul facandu-se pe baza de cartele magnetice. Organizat pe 10 nivele, Aurora Mamaia dispune si de 3 lifturi noi si extrem de fiabile, un loc de joaca special amenajat pentru copii, o sala de conferinte, un restaurant cu bar inclus, o casa de schimb valutar pentru turistii veniti din strainatate dar si de o agentie de turism proprie, agentie menita sa va indrume in alegerea locurilor numai bune de vizitat in imprejurimi.

Daca nu sunteti pe deplini convinsi in privinta serviciilor si a facilitatilor hotelului Aurora din Mamaia, va prezentam in randurile ce urmeaza cateva facilitati generale dar si o galerie foto!

About Diana Sandu