Don't Miss

Hero puncteaza la capitolul telefoane dual sim prin lansarea modelului H7500

By on mai 1, 2016
hero

Chiar daca nu s-a evidentiat in vreun fel pe piata din Romania, Hero este un producator de telefoane mobile apreciat pe plan international. Aparut in urma lansarii gamei de smartphone-uri de catre producatori vechi in domeniu, Hero s-a evidentiat prin modelele de smartphone-uri care dispun de tehnologia dual sim. Acapararea acestui segment de catre cei de la Hero a avut urmari pozitive in randul companiei, castigurile sporind de la trimestru la trimestru, astfel ca si-au permis investirea unor sume importante pentru producerea si comercializarea unui numar mai variat de telefoane dual sim.

Unul dintre produsele de top este Hero H7500, un telefon dual sim care se foloseste de un sistem de operare Android 4.1 pentru a impresiona la capitolul usabilitate. Inainte de a patrunde mai mult in interiorul acestui telefon, o sa incepem prin adaugarea unor detalii demne de un smartphone al anului 2013. Hero H7500 se bucura de un display impresionant, de 5 inci capabil sa redea in format Full HD imagini cu o rezolutie de pana la 1280x720px. De asemenea, integrarea display-ului intr-o carcasa din aluminiu atent finisata nu face decat sa ii confere un design atractiv si foarte rezistent.

Asa cum am spus anterior, Hero H7500 este un telefon dual sim, portul SIM secundar oferindu-ne posibilitatea rularii unei cartele suplimentare pentru convobirile telefonice sau chiar pentru folosirea unui serviciu de internet pe mobil.

Rapiditatea cu care Hero H7500 ruleaza aplicatiile si functiile interne este una desavarsita de prezenta memoriei RAM de 1GB precum si a procesorului Quad Core. Pentru a stoca un numar ridicat de fisiere, fie ca ne referim la cele multimedia fie la alte tipuri de fisiere, Hero H7500 vine cu un spatiu de stocare intern de 8GB precum si cu posibilitatea adaugarii unui card Micro SD de pana la 32 de GB.

Multimedia vorbind, display-ul de 5 inci este completat de prezenta unei camere foto cu blitz de 8MP, doua difuzoare stereo de inalta calitate dar si de numeroase aplicatii pentru grafica, editare foto/video sau chiar gaming.

Conectivitatea la internet este punctul forte al acestui telefon dual sim, capacitatea sa de a folosi WAP-ul, ultima versiune de Wi-fi si 3G-ul fiind nemarginite. De asemenea, Hero H7500 mai dispune de Bluetooth, GPS intern, Radio FM, functie de ebook reader si diverse functii homemade.
Pretul unui astfel de dispozitiv este de aproximativ 1500 de lei insa, in anumite circumstante, il puteti achizitiona si la preturi ceva mai scazute, ofertele prezente in magazinele comerciante de telefoane dual sim fiind destul de numeroase in perioadele in care vanzarile tind sa atinga cifre record.

About Diana Sandu