Don't Miss

Frigiderul, acel element indispensabil bucatariei care poate face diferenta asupra calitatii alimentelor consumate

By on mai 6, 2017
frigider

 

De cele mai multe ori pastrarea alimentelor la temperaturi ideale sau spatiul de depozitare poate fi un mare dezavantaj in cazul anumitor frigidere si pe buna dreptate.

Gospodinele stiu cu siguranta acest lucru, iar in urma unor cumparaturi, spatiul alocat depozitarii fiecarui aliment in parte trebuie sa fie tot mai mare,  mai ales daca membrii familiei sunt numerosi.

Un frigider acceptabil, capabil sa raspunda nevoilor a cel putin 3-4 persoane, nu are voie sa aibe o capacitate mai mica de 260l, iar daca vorbim de familii si mai numeroase putem urca cota pana la 400-450l fara doar si poate.

Insa cand avem in vedere achizitionarea unui frigider, nu doar spatiul de depozitare este prioritatea numarul unu, ci si functiile acestuia, iar in acest caz cu siguranta anumiti producatori din industrie se remarca cu desavarsire.

Unul din acesti producatori este Arctic, care are deja peste 40 de ani de cand fabrica electrocasnice de inalta calitate pentru casele oamenilor, care ofera un standard de performanta foarte inalt, la un pret pe masura asteptarilor.

Mai jos, va vom oferi cateva alternative care merita luate in considerare si care au un raport calitate-pret excelent pentru zilele noastre.

Frigider cu doua usi Arctic AND275+

La doar 900 lei, redus cu peste 20% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online, acest frigider va ofera posibilitatea sa imbinati utilul cu placutul pe o durata foarte lunga de timp, mai ales ca dispune si de o garantie de 5 ani, dar si un sistem al usilor care permite protejarea impotriva bacteriilor si mucegaiului.

Usile pot fi montate asa cum ne dorim, fie pe stanga, fie pe dreapta pentru o utilitate si o folosire mai la indemana noastra.

Rafturile sunt spatioase si ofera o depozitare adecvata, atat de alimente solide cat si de alimente in stare lichida.

Termometrul este usor ajustabil, iar temperatura poate fi reglata dupa bunul plac ori de cate ori dorim sa facem acest lucru.

Frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X

Aflat tot la incredibilul pret de 900 lei, redus insa cu 38% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din domeniul online, BeKO este un alt brand de electrocasnice foarte raspandit in ultima vreme datorita calitatii produselor oferite.

Acest frigider se remarca prin eficienta energetica datorita clasei A+ din care face parte, ajutandu-ne sa facem economie cu pana la 24% la consumul electric din casa.

Dispune de o tehnologie inovativa si functii aparte care sa iti usureze munca pe cat posibil si de o capacitate destul de mare pentru a depozita orice doresti.

Prezinta atat suport pentru oua cat si tavite pentru gheata, iar congelatorul este suficient de incapator pentru a depozita o cantitate considerabila de carne sau alte produse.

About Diana Sandu