Don't Miss

Fixarea unei tinte in timpul dietelor

By on iulie 7, 2017
Mancare sanatoasa

​De regula oameni isi doresc de la o dieta doua lucruri simple: “sa slabeasca rapid” sau “sa slabeasca x kilograme”. Este fundamental sa aspiram la mai mult de atat, sa avem un motiv care sa vina din suflet, altul decat “sa slabesc x kilograme” sau aspectul fizic. Deoarece kg reduse in mod accelerat cu ajutorul unei diete si fara modificarea tabieturilor vor reaparea in cel mai scurt timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand vremurile vor fi dure, si vor fi in timpul protocolului de schimbare, veti avea nevoie de un motiv bine intepenit in inima, care sa va reaminteasca mereu de ce ati demarat pe acest drum si de ce vreti sa pierdeti in greutate.

Slabirea si infatisarea exterioara sunt argumente ok, dar nu sunt motive satisfacatoare pentru a va pastra motivat pentru mult rastimp.

Incercati sa faceti exercitii, si aici nu ma refer strict la mersul la o sala de fitness. Puteti sa va jucati cu copii, sa va plimbati prin parc, sa participati la diferite concursuri, excursii in aer liber, drumetii montane pentru ca e plina zona noastra de munti. Cautati argumente pentru o stare de sanatate mai buna. Intotdeauna este un motiv extrem puternic. E obligatoriu sa va fixati o tinta. Ceva ce e mai substantial decat pierderea in greutate. Scrieti acest obiectiv pe un petic de hartie si puneti-o la vedere, astfel incat sa vedeti in fiecare zi care este telul dumneavoastra final si de care sa va aduceti mereu aminte in momentul cand transformarea vi se va parea mai grea.

About Diana Sandu