Don't Miss

FIFA si EA GAMES pentru gameri entuziasti

By on iulie 25, 2017
Ea Games

Daca joculetele tip flash sunt in general pentru fanii jocului ce doresc sa isi umple timpul liber pe parcursul programului, jocurile pentru console si PC vin sa satisfaca apetitul gamerilor ce impartasesc pasiunea pentru sportul rege. Aceste jocuri cu fotbal, tip seria FIFA, lansata sub franciza celor de la EA GAMES, au o grafica impresionata si, dispunand de licenta FIFA, sunt extrem de fidele detaliilor, jucatorii, echipele si chiar stadioanele sunt reproduse fidel din lumea reala, oferind cea mai completa experienta virtuala pentru iubitorii sportului. Acest tip de jocuri necesita insa console de ultima generatie precum PS3 , XBOX 360 sau computere performante.

MMO-urile , un teritoriu nou pentru jocurile cu fotbal

Dupa ce s-au dovedit extrem de populare in domeniul jocurilor flash, dar si al titlurilor pentru console, jocurile cu fotbal incep sa se extinda incet si in domeniul considerat de multi, pe buna dreptate, viitorul jocurilor video, MMO-urile (Massive Multiplayer Online). Acestea sunt jocuri cu cerinte in general modeste, ce trebuiesc fie downloadate in cazul jocurilor 3D de acest gen, fie pot fi jucate direct pe browser – in general acestea sunt jocuri de strategie ori manageriat, diiferenta fiind ca aici, jucatorul si echipa sa se confrunta cu alti jucatori reali si nu situatii generate de computer.

In ceea ce priveste imensele lumi create de MMORPG –uri, chiar si aici sportul rege si-a gasit un loc, multe din ultimele titluri lansate in ultima vreme oferind mini jocuri cu fotbal in cadrul lumii virtuale create, evenimente in care guilde intregi concureaza in campioane locale.

About Diana Sandu