Don't Miss

Femini.ro – un portal de lifestyle care pune accentul pe dorintele femeilor moderne!

By on octombrie 13, 2015
femini.ro

Femeile sunt intotdeauna dornice sa ramana la curent cu ultimele noutati din domeniile lor de interes: sanatate, frumusete, ingrijire corporala, timp liber sau relatii. Spre deosebire de reprezentantii publicului masculin care aleg sa isi dedice timpul portalurilor IT sau celor de jocuri, femeile se indreapta mai mult spre blogurile puternic ancorate in realitate, din cadrul carora pot prelua informatii pretioase. In societatea actuala internetul este o sursa bogata de documentatie, iar mai presus decat atat un refugiu informativ pentru persoanele care doresc sa depaseaza nivelul de saturatie al publicatiilor scrise din mass-media.

Obisnuite pana nu demult cu revistele de beauty si cele de fashion care abordau intr-o maniera eterogena tendintele de actualitate si sfaturile de infrumusetare propuse de specialistii, femeile au inceput sa isi indrepte preponderant atentia spre portalurile web care isi dedica intreaga activitate editoriala publicului feminin, oferindu-le tinerelor si femeilor mature sfaturi utile, ghiduri de sanatate si intretinere, dar si o privire de ansamblu asupra propunerilor sezoniere pe care le aduc in prim plan cei mai renumiti designeri.

Un blog de referinta pentru acelea dintre dumneavoastra care doresc sa se delecteze cu informatii de calitate prezentate intr-o maniera prietenoasa este reprezentat de Femini.ro. Paleta aspectelor care diferentiaza moderna comunitate online Femini.ro de restul blogurilor de nisa infatiseaza diversitatea topic-urilor abordate in discutii, omogenitatea stilului editorial, dar si atentia accentuata care se centreaza spre dilemele cotidiene care pun probleme femeilor de pretutindeni.

Reprezentantele publicului feminin citesc mult mai mult decat o fac barbatii contemporani, acestia dorind mai degraba sa se angreneze in niste activitati mult mai dinamice in momentele de pauza. Un joc pe calculator sau o plimbare scurta in parc reprezinta doua strategii care se pliaza mult mai bine pe tiparul masculin, in timp ce femeile vor alege in unanimitate sa se deconecteze din panza cotidianului sau a mediului profesional prin intermediul unui portal prietenos care le ofera informatii captivante despre principalele subiecte de interes. Studiile de specialitate confirma acest adevar, procentajul femeilor care aleg sa se documenteze zilnic in mediul online depasindu-l pe cel masculin. Astfel, initiativa Femini.ro se va dovedi mai mult decat utila pentru personalitatile independente care doresc sa gaseasca raspunsuri obiective la intrebarile care le ofera batai de cap in mediul citadin.

Aici veti gasi sfaturi interesante pentru mamici, trucuri pentru a va reimprospata viata de cuplu sau tendinte originale pentru fashionistele impatimite. Desi viata de femeie pare una lipsita de dileme semnificative, exista totusi atat de multe intrebari la care nu reusim sa gasim raspunsurile pe cont propriu. Ei bine, aceste raspunsuri le putem identifica deopotriva in cadrul unei conversatii cu prietena cea mai buna, la o cafea alaturi de colegele de munca sau chiar online, pe un portal de lifestyle.

Strategia abordata de platforma Femini.ro se pliaza indeaproape pe cerintele uniforme ale publicului feminin tocmai pentru ca infatiseaza topicuri informative solide, insa ofera si acel plus de subiectivism pe care il apreciaza orice femeie! Sa nu mai vorbim despre avantajul important pe care il ofera mediul online, acesta fiind deopotriva un cadru informational accesibil, dar si unul caruia ii putem aplica un asa zis “filtru de permeabilitate”, alegand doar acele informatii pe care le consideram interesante si veridice.

 

About Diana Sandu